Exclusiv. Lidia Buble și Harlys Becerra au un cod secret. Cel mai romantic gest din câte s-au văzut în showbiz

Exclusiv. Lidia Buble și Harlys Becerra au un cod secret. Cel mai romantic gest din câte s-au văzut în showbiz
Când îl apucă dorul de iubita lui româncă, Harlys Becerra se apucă și face ceva. Și-a lăsat și fanii să tragă cu ochiul în intimitatea sa, iar ceea ce s-a văzut e cu adevărat impresionant.

Toată lumea știe că Harlys Becerra, iubitul Lidiei Buble, e un actor foarte bine cotat. Foarte mulți români l-au admirat în serialul „Vis-a-vis” care rulează pe Netflix. E actor bun, spaniolii se mândresc cu el, după ce l-au adoptat, el fiind născut în Cuba. Are multe filme de televiziune la activ, toate cu cotă bună.

Altfel, e un bărbat tânăr și frumos, care a câștigat mulți fani și în țara noastră, după ce a apărut în ipostaza de iubit al îndrăgitei cântărețe care, ani mulți s-a iubit cu Răzvan Simion.

Când a vizitat România, Harlys Becerra a demonstrat în văzul lumii, nu numai cât de mult o iubește pe Lidia Buble ci și ce știe să facă. Vorbește engleza, cântă la pian, are o voce de aur, poate oricând îmbrățișa și o carieră muzicală. Din imaginile postate din Spania, știm că el cântă și la chitară. În plus, e îndemânatic. E master chef în bucătărie, și știe să își folosească mâinile cu iscusință.

Harlys Becerra e mare artist

Lidiei i-a confecționat o pălărie cu zorzoane, inclusiv cu un cristal de cuarț, care să o apere de rele. I-a făcut și un trandafir origami. Dar peste toate acestea. Harlys Becerra e un pictor talentat. El pictează,  cu talent, și chiar și-a făcut o pagină dedicată artei sale, pe rețelele sociale.

Are peisaje expuse, dar a lucrat, zilele trecute, și la un Saturn. Acest corp ceresc este un simbol al relației cu Lidia. Nu de puține ori, artista a folosit simbolul lui Saturn pentru a-și completa postările care îi transmiteau mesaje aparte lui Harlys.

Ultima pictură a lui Harlys Becerra reprezintă globul pământesc văzut din spațiu.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Harlys Art-work (@harlys_artwork)

Sursa foto: Instgaram