Exclusiv. Lidia  Buble îi bate apropouri subtile iubitului Harlys Becerra

Exclusiv. Lidia  Buble îi bate apropouri subtile iubitului Harlys Becerra
Zilele de dragoste mare între Lidia Buble și iubitul ei spaniol continuă cu descoperirea frumuseților naționale. Cei doi au plecat, miercuri, pe urmele contelui Dracula, la Bran. Între timp, Lidia a marcat.

Lidia  Buble îi bate apropouri subtile iubitului Harlys Becerra. Tânăra e hotărâtă. După șase ani de relație cu Răzvan Simion, a stat, în aparență, un an pe sec, ea trăiește o frumoasă relație cu un actor spaniol de origine cubaneză, Harlys Becerra. După două vacanțe petrecute pe malul mării, în Spania, la iubitul ei, acesta nu a mai putut de dor, a luat avionul și a venit în România. Imediat după ce a ajuns, Lidia l-a dus acasă la părinții ei, unde au stat mai multe zile. După un weekend în sânul familiei, la Deva, Lidia și Harlys au plecat prin țară.

Lidia  Buble îi bate apropouri subtile iubitului

Vedeta noastră a profitat de excursie  ca să îi arate iubitului ei frumusețile patriei și bunătățile din bucătăria tradițională. Spaniolul a fost impresionat de mămăligă, ciorbă de fasole, zacuscă și țuică.

Dar blondina noastră a profitat, miercuri, să îi bată apropouri iubitului ei.  Cei doi au vizitat Castelul Bran, de unde, artista noastră a decis să fotografieze și să posteze pe rețelele sociale o rochie albă, imaculată, a Reginei Maria. Nu e o rochie de mireasă în sine, dar poate fi. Interpretarea e clară, s-ar părea că Lidia Buble își dorește o schimbare majoră în viața ei, iar rochiile albe se pare că intră în ecuație.

Harlys Becerra s-a bucurat de excursie, mai ales că a avut ocazia să sară cu parapanta și a filmat totul. El a vizitat și o rezervație naturală, unde s-a întâlnit cu mai mulți urși, dar și cu o vulpe.

Sursa foto: Instagram