Regele latino Ricky Martin, dat în judecată pentru 3 milioane de dolari

Regele latino Ricky Martin, dat în judecată pentru 3 milioane de dolari
Rebecca Drucker l-a reprezentat pe artist între 2014 şi 2018. În actele depuse la tribunalul districtului central din Los Angeles, conform TMZ, Drucker susține că artistul a contactat-o în 2020 pentru a-i relansa cariera, după o pauză de doi ani, căci „viața lui personală și profesională total bulversate.” 

Iar Drucker spune că a făcut exact asta: l-a ajutat să-și pună în ordine viața și cariera, obținându-i contracte de înregistrare, turnee și oferte de sponsorizare și ajutându-l să câștige milioane de dolari în turnee profitabile, inclusiv unul împreună cu Enrique Iglesias și columbianul Sebastian Yatra, desfășurat pe teritoriul nord-american, anul trecut.

Ricky a scăpat nevătămat

Mai mult, impresara susține că Martin îi este datoare vândută pentru că a făcut pentru el ceva ce nu se contorizează doar în bani, protejându-l, pare-se, în 2020, când artistul ar fi fost amenințat cu o acuzație nespecificată de încheiere a carierei. Drucker i-a intermediat accesul la avocați de top, iar Ricky a scăpat nevătămat. Însă mai apoi, Martin a refuzat, potrivit afirmaţiilor ei, să-i „plătească comisioanele de milioane de dolari pe care i le datora”, pentru serviciile furnizate.

Un divergent de 3 milioane

Singura problemă rămasă nerezolvată acum între cei doi sunt cele 3 milioane de dolari din comisioane, pe care ea le are de primit și artistul de plătit. Rebecca îl acuză că a manipulat-o și a mințit-o, forțând-o, în cele din urmă, să renunțe la colaborarea lor în aprilie a acestui an. Ea a mai spus că atunci când a insistat să-și primească banii, Martin a început să o amenințe și a insistat ca Rebecca să semneze un acord de confidențialitate, lucru pe care ea a refuzat să îl facă.

Averea celui care e socotit „regele latino” e estimată la 120 milioane de dolari. Cariera lui se întinde de-a lungul a peste trei decenii, timp în care a vândut peste 55 de milioane de albume în întreaga lume. Ricky Martin, pe numele real Enrique Martin Morales, s-a născut în cartierul Hato Rey din San Juan, Puerto Rico. A început să apară în reclame tv încă din perioada copilăriei. A urmat cursuri de dicţie şi de canto, iar la 12 ani a început să cânte în formaţia Menudo.
E însurat cu bărbatul visurilor sale și împreună au patru copii.