Ricky Martin suferă de anxietate în public. Ce spune despre viața sa intimă

Ricky Martin suferă de anxietate în public. Ce spune despre viața sa intimă
Ricky Martin a oferit un interviu rar în care a vorbit despre faptul că suferă de anxietate în public. De asemenea, Regele Pop-ului Latin a vorbit și despre viața alături de soțul său.

Ricky Martin, acum în vârstă de 49 de ani, este unul dintre cei mai cunoscuți cântăreți de muzică latino din lume. Multe domnișoare au suspinat după el de-a lungul anilor. Dar și mare le-a fost supărarea când au aflat în anul 2010 că Ricky Martin avea o relație cu un bărbat. La vremea respectivă, cântărețul a făcut marele anunț pe site-ul său oficial. Acum, Ricky Martin a vorbit despre faptul că suferă de anxietate în public, dar și despre ce a însemnat pentru el recunoașterea faptului că are altă orientare. 

În anul 1999, piesa „Livin’ La Vida Loca” a dominat posturile de radio din toată lumea, transformându-se într-un hit uriaș. În 2000, Ricky Martin a fost invitat la emisiunea faimoasei prezentatoare americane Barbara Walters. Aceasta l-a întrebat direct la televiziunea națională dacă are altă orientare. Cântărețul a fost șocat și a decis să nu răspundă. „Nu simt să fac asta”, a declarat atunci acesta. 

„M-am simțit violat” 

Cântărețul recunoaște că momentul din interviu îl bântuie și acum. „Când a trântit întrebarea, m-am simțit violat pentru că pur și simplu nu eram pregătit să spun asta. Mi-a fost foarte teamă. Există un pic de stres post-traumatic în legătură cu asta”, a declarat Ricky Martin pentru revista People. 

„O mulțime de oameni spun, ce ai face diferit?” Și el se întreabă. „Ei bine, poate aș fi spus adevărul în acel interviu. Ar fi fost grozav pentru că atunci când am spus, mi s-a părut uimitor. Când vine vorba de orientarea mea, când vine vorba despre cine sunt, vreau să vorbesc despre din ce sunt făcut, despre tot ceea ce sunt. Pentru că dacă ascunzi, este o situație de viață sau de moarte”. 

Ricky Martin are anxietate în public. Recunoaște că e timid 

Deși este conștient de faptul că este dorit atât de către femei, cât și de către bărbați, iar popularitatea lui este una inegalabilă, Ricky recunoaște că este timid și suferă de anxietate. „Dar sunt nesigur, ca să fiu sincer”, recunoaște Martin. 

„Sunt foarte incomod social, dar astăzi, bine, diferența este că știu că sunt incomod social. Deci, nu merg nicăieri unde îmi provoacă anxietate. Sunt împăcat cu performanța în fața a 30.000 de oameni și mă simt ca regele lumii. Dar apoi intru într-o cameră mică la o adunare intimă și cineva va spune: „Hei Rick, cântă-ne un cântec!” și asta îmi creează o anxietate mare”, a mărturisit starul latino. 

Este căsătorit și are 4 copii

Ricky Martin anxietate în public
Ricky Martin și soțul său

Pe parte personală, cântărețul se declară împlinit. Acasă, este soț, căsătorit cu artistul sirian-suedez Jwan Yosef din 2017. Este tată pentru patru copii cu vârsta sub 13 ani. Artistul a spus că l-a cunoscut pe actualul său soţ, Jwan Yosef, pe Instagram şi că aşa au ajuns să se apropie. El a adăugat că timp de şase luni şi-au trimis mesaje în care vorbeau despre lucrări de artă scumpe. „Sunt un colecţionar de artă, iar el este un artist. Am povestit timp de şase luni, dar fără să îi aud vocea”, a spus Ricky. Solistul a zburat apoi la Londra şi l-a întâlnit pe Yosef. S-au logodit în 2016 şi s-au căsătorit un an mai târziu.

Foto: Facebook

Cristina Cioran are interdicții clare în sarcină. Cu cine și-a comparat burtica actrița