Cum arată dragostea pentru Pepe și Yasmine. Imagini nefiltrate – Exclusiv

Cum arată dragostea pentru Pepe și Yasmine. Imagini nefiltrate – Exclusiv
Pepe și noua sa soție, Yasmine, petrec o vacanță de vis în Turcia, vacanță în care au plecat cu fiicele mai mari ale artistului. Bebelușul Junior a rămas în România.

Vacanța din Antalya e un prilej bun pentru Pepe și Yasmine să își demonstreze, încă o dată, unul altuia, că au făcut alegerea bună când au devenit un cuplu, și apoi, o familie. Cei doi se iubesc pasional, și asta se vede, chiar dacă nu defilează cu declarații și imagini, ca alții. De altfel, imaginile de cuplu sunt destul de rare în ceea ce îi privește.

Totuși, imagini spectaculoase, din vacanța în Turcia  demonstrează cât de mult se iubesc cei doi și cât de afectuos se poartă unul cu altul. Sunt dispuși să încerce experiențe noi împreună, cum au fost anumite sporturi nautice. Dar și savurează din plin momentele de răsfăț în care sunt doar ei, de mână, la plajă, pe apă etc.

Pentru vacanța din Turcia, care a fost ultima din vara aceasta în care Pepe a putut să le ducă pe fiicele sale. Acestea au însoțit cuplul, însă fratele lor bebeluș a rămas acasă. Nu de alta dar părinții, și, mai ales, tânăra mămică, aveau nevoie de odihnă. A crește un bebeluș nu e treabă tocmai ușoară, iar orice mamă știe asta.

Pepe și Yasmine s-au bucurat unul de altul în timp ce au savurat apusuri romantice. Iar când i-a lovit dorul de Junior, au sunat cu apel video acasă, și au „povestit!” și cu el.

Yasmine i-a arătat lui Pepe de ce e în stare

În plus, dacă avea dubii, zilele acestea Pepe s-a convins că Yasmine a lui nu e deloc genul de femeie pe care ai vrea să o enervezi. Aflați în vacanță în Turcia, Pepe a testat-o pe Yasmine și s-a convins că știe să lovească mai ceva ca un bărbat. „Gardă, da?” întreabă tânăra și lovește boxul. Pepe e entuziasmat. „Frumos! Deci, mamă, dacă se ia cineva de tine!”, a exclamat artistul.

E mândru tare de noua sa soție. Cu această ocazie a aflat toată lumea cum o alintă Pepe pe soția lui. El îi spune „Yassi” și e foarte fericit cu ea.

Sursa foto: Instagram