Soția lui Pepe e tare periculoasă. Acum Pepe s-a convins ce-l așteaptă dacă „calcă pe bec” – Exclusiv

Soția lui Pepe e tare periculoasă. Acum Pepe s-a convins ce-l așteaptă dacă „calcă pe bec” – Exclusiv
Arată ea subțirică și firavă, dar nu e deloc așa. Yasmine Pascu, noua soție a lui Pepe, și mama primului fu al artistului, e o femeie cât se poate de periculoasă.

Dacă avea dubii, zilele acestea Pepe s-a convins că Yasmine a lui nu e deloc genul de femeie pe care ai vrea să o enervezi. Pentru că știe să reacționeze, și ar putea să o facă cu toată forța. Ceea ce știu doar prietenii ei e că Yasmine, soția lui Pepe e o femeie periculoasă. Tânăra adoră armele de foc și nu se sfiește să le folosească. Ea era o obișnuită a poligonului de trageri, înainte să nască, unde se antrena, fiind o țintașă desăvârșită.

Între timp, odată cu sarcina și apoi venirea pe lume a micului Junior, fiul ei și al lui Pepe, Yasmine nu a mai avut așa de mult timp pentru trageri, dar rămâne fermă pe poziții. E periculoasă și, la nevoie, știe să se bată  ca un  golan.

Yasmine are o lovitură de dreapta impecabilă

Aflați în vacanță în Turcia, Pepe a testat-o pe Yasmine și s-a convins că știe să lovească mai ceva ca un bărbat. „Gardă, da?” întreabă tânăra și lovește boxul. Pepe e entuziasmat. „Frumos! Deci, mamă, dacă se ia cineva de tine!”, a exclamat artistul. E mândru tare de noua sa soție. Cu ceastă ocazie a aflat toată lumea cum o alintă Pepe pe soția lui. El îi spune „Yassi” și e foarte fericit cu ea.

Yasmine are o relație foarte apropiată de fiicele lui Pepe și nu ratează nicio ocazie de a le filma, fotografia și arăta, atunci când petrec timp împreună. Și acum, în vacanță, se distrează de minune împreună și, din clipurile distribuite pe rețelele sociale de artist, se vede cât de mult se iubesc cele trei. Practic, fiicele artistului au găsit în noua parteneră a acestuia, acum soție, un fel de soră mai mare, cu care se joacă împreună și le face mare plăcere.

Sursa foto / video: Instagram