Nevasta lui Pepe are asul în mânecă. Face ceva ce Raluca nu făcea niciodată – Exclusiv

Nevasta lui Pepe are asul în mânecă. Face ceva ce Raluca nu făcea niciodată – Exclusiv
Din primăvara acestui an Pepe s-a căsătorit pentru a treia oară . cununia a fost ținută secretă până după nașterea celui de-al treilea copil al artistului, Pepe junior, cu actuala sau parteneră, Yasmine.

Pepe și Yasmine  se cunoșteau încă dinainte că artistul să ajungă să divorțeze. Dar după separarea lui de Raluca, femeia care i-a dăruit primii copii, respectiv cele două fiice, Pepe a reluat legătura cu tânăra make-up artistă. Relația lor a avansat rapid, și a fost asumată de artist inclusiv pe rețelele sociale unde a făcut de-a lungul timpului mai multe postări și glume pe seama noii sale iubiri. Yasmine și Raluca au rămas gravide cam în aceeași perioadă, astfel că în această vară amândouă au născut câte un copil noului bărbat din viața lor.

Nevasta lui Pepe știe cum să și-l țină lipit de ea

Zilele trecute, Pepe și Yasmine și-au botezat fiul, și a fost o ocazie de mare distracție pentru vedetele din România care au participat la eveniment. Soția lui Pepe dă dovadă încă odată că are, în ciuda vârstei fragede, suficienți ași în mânecă. Yasmine  știe cum să îl țină aproape de ea pe bărbatul visurilor sale. Ea nu contenește cu dovezi de iubire lansate în public față de Pepe. Pe care le postează pe rețelele sociale, cu mesaje emoționante.

Așa a fost și după botez, când tânăra soție a cântărețului a postat o imagine în care ei sunt îmbrățișați și a scris alături „Iubirea mea”, alăturând și o inimă. Nu e prima dată când Yasmine îi face declarații de dragoste în public lui Pepe, dar este cu siguranță ceva ce fosta soție a artistului, Raluca, nu făcea defel. Foarte retrasă și atentă să-și păstreze viața intimă cât mai privat posibil, Raluca Pastramă nu avea porniri declarative de genul acesta, și nu o face nici în prezent, cu actualul ei soț. Este vorba, până la urmă, de un mod de a fi.

Este interesant de remarcat, iar cei atenți au sesizat cu siguranță, că, până să se căsătorească cu el și să devină mamă, nici Yasmine nu era așa de pornită pe declarații publice. Însă, ulterior, a reconsiderat.

Sursa foto: Instagram