Pentru Pepe, a treia oară e cu noroc. Yasmine are un atu pe care nici Raluca și nici Oana Zăvoranu nu l-au avut – Exclusiv

Pentru Pepe, a treia oară e cu noroc. Yasmine are un atu pe care nici Raluca și nici Oana Zăvoranu nu l-au avut – Exclusiv
Pepe e la a treia căsătorie și e mândru tare de nevasta sa. Face cu ea exact ceea ce nu a făcut niciodată cu celelalte două, Oana Zăvoranu sau frumoasa Raluca Pastramă.

Pe Yasmine, Pepe o duce peste tot. O răsfață. Dansează împreună.  Artistul umple internetul cu fotografii cu ei doi din vacanță. E clar pentru toată lumea că, pentru Pepe, a treia oară e cu noroc. În plus, tânăra Yasmine are o relație superbă cu fiicele lui Pepe, se joacă și se distrează foarte bine împreună, se iubesc și abia așteaptă să petreacă timp împreună.

Zilele acestea, Pepe a plecat cu Yasmine în vacanță în Spania. Artistul nu a ratat ocazia de a mai învăța niște flamenco „de la mama lui”, drept pentru care seri la rând, el și Yasmine au frecventat un local cu mese unde se practică celebrul dans. Dar artistul latino și-a dus consoarta să danseze într-unul din cele mai căutate cluburi de fițe din Madrid.

Se spune că, dacă ești în Madrid, nu ai voie să ratezi localul. E un club frecventat de celebritati, care a reusit sa isi pastreze renumele de-a lungul anilor. Opium Madrid este o locatie eleganta, iar cei care vin aici sunt de obicei imbracati la patru ace. Muzica variaza, de la cea comerciala si pana la disco. de regulă femeile intră gratis, în timp ce bărbații achită o taxă. Pepe a dus-o pe Yasmine aici, iar tânără s-a distrat dansând și vapând pe ritm.

Cum o răsfață Pepe pe a treia sa soție

Pepe a mai răsfățat-o pe Yasmine cu plimbări, inclusiv în celebra Mercado de San Miguel, unde au băut vin și au gustat tapas. Apoi, artistul a declarat că se pune pe dietă. Nopțile spaniole ale lui Pepe și Yasmine sunt colorate și frumoase. Tânăra care l-a făcut pe Pepe tată de băiat se poate declara fericită că are alături un partener atent, care e topit după ea, care o plimbă și-i arată lumea, atent la fiecare dorință a ei.

Sursa foto: Instagram