Simona Ionescu / Redactor Șef

Exclusiv. Laura Cosoi, mai emoționată ca niciodată. A uitat și câinele acasă

Exclusiv. Laura Cosoi, mai emoționată ca niciodată. A uitat și câinele acasă
Laura Cosoi și-a făcut propria tradiție legată de copii și o respectă cu sfințenie. Anul acesta a fost așa de preocupată, încât a uitat câinele acasă. Iată ce se întâmplă chiar în aceste momente.

În acest week-end, cunoscuta actriță pregătește un eveniment extrem de important. Drept pentru care toată familia, cu mic, cu mare, „cu cățel, cu purcel” – cum se spune (în cazul de față mai puțin cățelul, Luna, care a fost inițial uitat acasă, drept pentru care toți au trebuit să facă cale întoarsă, după cum a povestit vedeta), a plecat în Maramureș. Să nu credeți că e o excursie de vacanță. E ceva serios și important.

Ca și în cazul Ritei, Laura Cosoi, a decis să își boteze fiica la Biserica Romano-Catolică din Baia Sprie. Vineri au ajuns acolo, și au toți emoții mari despre cum vor decurge lucrurile, pentru că azi, 3 octombrie, este botezul Verei.

Vedeta a împărtășit cu fanii imagini de la Casa Olarului, unde va avea loc petrecerea, dar și mărturiile pregătite pentru invitați. Acestea sunt însoțite de ramuri de busuioc, să le poarte noroc. „Am ajuns în Maramureș! Pregătim botezul Verei cu multa emoție”, a împărtășit frumoasa actriță pe contul său de Instagram, ieri.

„În urmă cu trei ani, când am ajuns pentru prima dată la Baia Sprie, la Casa Olarului, ne-am gândit că, dacă Dumnezeu ne va dărui un copil, aici ne-am dori să-l botezăm. Aici tradiția nu este un produs de marketing. Se trăiește și se respiră în fiecare zi. Iar noi lucrul acesta ni l-am dorit”, mărturisea vedeta acum doi ani.

Sâmbătă, vedeta a continuat să ofere imagini din „paradis”. Pentru botez, mica Vera a primit cercei delicați cu pietre albastre și o rochiță nouă, albă, brodată cu motive tradiționale tot albastre. Prietenele mamei au împodobit biserica cu ramuri de plante de apă, înalte. De asemenea, s-au ocupat și de decorarea curții pensiunii unde are loc, sâmbătă seara, petrecerea. Iar pentru că aducerea pe lume a unui copil și, mai mult, creștinarea lui, e un vis frumos,  copacii au fost decorați cu norișori albi pufoși.

Pentru invitații cuplului, a fost conceput un meniu tradițional. Nu au lipsit jumările, salata de vinete, brânza tradițională dar și brânzeturile fine, pentru oaspeții de la oraș, plus carnea la proțap, de care s-a ocupat un specialist, chef Daniel Ardelean.

Tanti Marița s-a ocupat de aluaturi, în timp ce la foc a fost pus și un ceaun cu gulaș.

Laura Cosoi e mamică de două fetițe adorabile

În luna iunie a anului 2018, actrița Laura Cosoi a devenit mămică pentru prima oară. Vedeta a adus pe lume o fetiță care a primit numele Rita. Laura Cosoi și soțul ei, Cosmin Curticăpean, și-au creștinat fiica în Maramureș, dar prietenii lor și apropiații au știut că își mai doresc un bebe.

În luna august, vedeta a adus-o pe lume pe a doua fetiță a cuplului, Vera. Ea a împărtășit cu admiratorii întreaga durată a sarcinii, dar și pregătirile pe care le-a făcut în casă, pentru primirea micuței. Camera ei și a surorii a trecut prin serioase amenajări, după cum ați citit în Rețete și vedete.

Sursa foto: Instagram, Pinterest, Laura Cosoi

O vedetă a ajuns din nou la cătușe. De data aceasta a furat

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre