Simona Ionescu / Redactor Șef

Exclusiv. Mădălina Ghenea, imagini de infarct în avion. A dat toate hainele jos și… Video

Exclusiv. Mădălina Ghenea, imagini de infarct în avion. A dat toate hainele jos și… Video
Mădălina Ghenea este una dintre cele mai frumoase femei de pe planetă, după cum spun fanii ei. Actriță și model, aceasta are un succes răsunător, la 35 de ani.

În timp ce numele ei e vehiculat tot mai des, în contextul poveștii de dragoste recent începute cu tenismenul Grigor Dimitrov (numărul 3 ATP), Mădălina Ghenea a devenit, recent, imaginea unui celebru brand de costume de baie, Yamamay. Fotografii imense cu ea, dezbrăcată, au împânzit Italia și Europa. Însă Mădălina, care își crește singură fiica, Charlotte, pe care o are din relația cu omul de afaceri Matei Stratan, e dispusă la mai mult.

Mădălina Ghenea călătorește dezbrăcată la First Class

Recent, vedeta a arătat cum călătorește ea cu avionul, la First Class. Dacă suferiți de inimă, mai bine nu vă uitați. Mădălina Ghenea pozează în ipostaze fierbinți afundată în fotoliul avionului. Este dezbrăcată. Își poartă capul acoperit cu un șal, dar apoi renunță la el pentru a-și expune pletele superbe. Vedeta are pe ea doar un costum de baie, într-o culoare ocru, care-i pune  serios în evidență bustul generos, dar și talia de viespe intens lucrată în sala de forță, alături de antrenor.

Mădălina Ghenea este mândră de corpul ei, pe care și-l întreține atent

Mădălina Ghenea este foarte atentă la modul în care arată. Are și de ce, în funcție de asta apar și contractele. Ea a mărturisit în trecut că urmează o dietă strictă și, practic, sunt puține momentele într-un an, în care se abate de la aceasta.

Încă de la o vârstă fragedă, Mădălina Ghenea a fost în lumina reflectoarelor, participând la celebra emisiune tv „Tip Top Minitop”. Timp de 7 ani a luat lecții de balet și de pian.

Vedeta este foarte atentă la modul în care arată, are un trup impecabil

Cariera sa în domeniul modei a început la numai 15 ani, când a prezentat pentru celebrul creator Gattinoni. A participat la prezentări de modă în toată lumea, România, Italia, Germania, Japonia, Austria, Africa de Sud, Franța sau Spania.

Model și actriță de succes, Mădălina Ghenea a anunțat un nou proiect

Printre reclamele cele mai cunoscute se numără cele la branduri ca La Perla, Lovable, Lise Charmel, Peroni, New Yorker, Borghetti, Sloggi, Grimaldi Mare, Max Well, Lormar, Amarea, Primadonna, Quelle, Margherita Mazzei, Lascana, Von Dutch, Parah, Lepel sau Hunkemoller. Și, mai nou, e model pentru Yamamay. A atras atenția presei din România abia odată cu lansarea videoclipului melodiei Il tempo tra di noi a lui Eros Ramazzotti, în care apare în rolul iubitei cunoscutului cântăreț.

Sursa foto / video: Instagram

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre