Frumoasa Mădălina Ghenea se luptă cu rechinii, pe fundul apei! Imagini spectaculoase

Frumoasa Mădălina Ghenea se luptă cu rechinii, pe fundul apei! Imagini spectaculoase
Una dintre cele mai frumoase românce face senzație în câteva secvențe din noul film în care interpretează rolul principal. Mădălina Ghenea arată senzațional în „Deep Fear”, unde joacă alături de Ed Westwick.

Mădălina Ghenea înregistrează suscces după succes în carieră. După ce a interpretat rolul Sophiei Loren în „House of Gucci”, actrița româncă a fost distribuită în „Deep Fear”, un thriller regizat de Marcus Adam. Aici, îl are ca partener pe Ed Westwick, actorul cunoscut pentru rolul lui Chuck, interpretat în „Gossip Girl”.

Recent, au fost date publicității câteva imagini oficiale cu cei doi actori, printre care și una în care Mădălina Ghenea apare în ipostaze tandre alături de Ed Westwick. Filmările au avut loc în Malta.

Filmul spune povestea lui Naomi (Mădălina Ghenea), o proprietară de iaht care pleacă într-o călătorie spre Grenada, pentru a se întâlni cu iubitul său, Jackson (Ed Westwick). Cei doi formează un cuplu onorabil care încearcă să pună pe picioare o afacere de excursii pe yahturi în Caraibe și vor fi nevoiți să facă față unor situații extraordinare.

Din cauza unei furturi, ea se abate de la drum și salvează trei supraviețuitori ai unui naufragiu. Aceștia se dovedesc a fi traficanți de droguri, iar povestea se transformă într-un coșmar pentru eroina Naomi. Aceasta este forțată să salveze din epava scufundată tonele de cocaină pe care aceștia le transportau. Naomi va fi nevoită să găsească o strategie pentru a supraviețui printre rechinii tigru, cea mai de temut specie de rechini, considerată spaima navigatorilor.

Cum s-a pregătit Mădălina Ghenea pentru rolul din „Deep Fear”

Pentru rolul din acest thriller, românca Mădălina Ghenea a muncit din greu. Mai multe lecții de actorie, mai mult timp în sala de sport și cursuri de scufundări.

Frumoasa actriță a trebuit să se și îngrașe câteva kilograme, dar acest lucru nu i-a dăunat siluetei.

„Mi-a plăcut acest personaj din momentul în care am citit scenariul. Naomi este o femeie tânără extrem de încrezătoare, plină de viaţă şi realizată – este o onoare să joc un rol feminin principal atât de motivant. M-am distrat mult în luna în care am urmat un antrenament de scufundări, ca pregătire pentru acest rol, şi abia aştept să încep filmările alături de o echipă atât de talentată.”, a dezvăluit Mădălina Ghenea, potrivit hollywoodreporter.com, citat de filmnow.ro.

Recomandarile noastre