Se pare că Blair Cornelia Bass a născut un băiețel în cele din urmă! 

Un băiețel de vis

Leighton Meester, în vârstă de 34 de ani, și-a întâmpinat fiul împreună cu soțul și actorul OC Adam Brody, care a descris experiența ca pe un „vis”. Adam, în vârstă de 40 de ani, a confirmat fericita veste când a apărut la emisiunea Twitch The Fun Time Boys Game Night Spectacular.

„Am un băiat și el este un vis, este un băiat de vis”, a spus actorul. Cei doi au deja o fiică, Arlo Day, în vârstă de patru ani.

Perechea a jucat recent în Single Parents, Leighton având un rol principal.

Actrița a vorbit despre maternitate și carieră

Actrița a dezvăluit recent că micuța Arlo le-a spus celor doi că muncesc prea mult: „ați fost la muncă atât de mult timp, nu puteți lucra în același timp”. Leighton a vorbit deschis anterior despre maternitate și carieră.

„Ai sentimentele acestea și ești ca și cum… oh, e bine! Nu iubesc pe nimeni altcineva. Îi iubesc pur și simplu. Nici măcar pe mine nu mă iubesc atât de mult pe cât îi iubesc pe ei! Nici măcar aproape. Nu știu, aș ucide pe cineva sau aș muri pentru ei? Sigur. Aș face-o. Nu aș schimba nimic din trecut pentru că sunt fericită unde mă aflu acum. Cred că aceasta este una dintre numeroasele părți minunate ale faptului că ai un copil și îți întâlnești sufletul pereche, dar mă simt cu adevărat norocoasă în ceea ce privește cariera, sunt într-adevăr într-un loc în care vreau să fiu”, a declarat vedeta.

 

Distribuie știrea: Facebook | Twitter | WhatsApp