Exclusiv. Mădălina Ghenea, protagonistă într-un film cu droguri și rechini. Cele mai noi detalii. Video

Exclusiv. Mădălina Ghenea, protagonistă într-un film cu droguri și rechini. Cele mai noi detalii. Video
De la finele săptămânii trecute, Mădălina Ghenea este în Dubai. Acum un an era surprinsă pe plajă cu un bărbat despre care presa a speculat că ar fi noul iubit. Acum e vorba de altceva.

Mădălina Ghenea lucrează în  zilele libere ale săptămânii în Dubai. Ea s-a antrenat intens, sâmbătă, alături de un român, la hotelul Versace. Unde a avut parte și de o primire plină de fotografii și petale de trandafiri.

Mădălina Ghenea a avut mari probleme de sănătate,  la începutul anului, ea a fost nevoită să facă un examen RMN și o vreme a fost destul de absentă de pe rețelele sociale. Acum a revenit în forță și ne arată cu ce se ocupă.

Mădălina Ghenea lucrează în weekend-uri

Ați crede că viața de vedetă e cea mai simplă și că vedetele o duc dintr-o petrecere în alta. Dar nu este deloc așa. esigur, depinde și de ce vedetă e vorba! În weekend, când majoritatea oamenilor se odihnesc, Mădălina Ghenea a lucrat.

Frumoasa româncă a ajuns în Dubai unde se pregătește intens pentru noul ei proiect. Ea a făcut un antrenament intensiv în sala de fitness, sâmbătă, iar duminică a continuat cu o sesiunea intensă de scuba diving, urmată de o altă sesiunea complexă de exerciții cardio.

„Mă antrenez pentru următorul film, mâine fac scufundări. Sunt la Palazzo Versace, sunt acasă. Sunt acasă departe de casă”, a mărturisit Mădălina Ghenea. Ea nu a dezvăluit încă despre ce proiect cinematografic este vorba, nu a da nici măcar un indiciu minuscul. Fanii ei și nu numai așteaptă cu sufletul la gură veștile complete. Până atunci, Mădălina mai are un hop de trecut. Așa cum mărturisea zilele trecute, ea trebuie să pună câteva kilograme în greutate. Abia ce reușise, însă boala a slăbit-o înapoi.

Reprezentanții hotelului știu acest lucru și s-au îngrijit de câteva aspecte. De exemplu, i-au pregătit tortul preferat, unul întreg, tot pentru ea, pe care  i-au pus și fotografia vedetei.

Mădălina Ghenea, protagonistă într-un nou film

Mădălina Ghenea are rolul titluar în thrillerul de supraviețuire cu rechini „Deep Fear” Filmul cu decor în Caraibe este regizat de Marcus Adams și implică un amestec amețitor de furtuni, traficanți de droguri și rechini tigru. Madalina Ghenea îl are ac partener în noul film pe Ed Westwick din Gossip Girl. Potrovit presei de specialitate, „Deep Fear” este descris ca un „thriller de supraviețuire intens și visceral, cu acțiune captivantă pe tot parcursul”.

În film, Ghenea o va interpreta pe Naomi, o pasionată de sailing, care pleacă într-o excursie singură, cu iahtul său, pentru a-și întâlni iubitul, Jackson (Westwick) în Grenada. Dar liniștita ei navigație de trei zile la bordul iahtului The Serenity de 47 de picioare ia o întorsătură neașteptat de întunecată când o furtună o obligă să părăsească cursul trasat.

Ocolind o insulă nelocuită mărginită de recif, ea răspunde la un semnal de primejdie pentru a ajuta o navă care se scufundă, unde găsește trei supraviețuitori agățați de rămășițele distruse ale unei bărci. Evenimentele iau în curând o nouă întorsătură când se dovedește că supraviețuitorii sunt traficanți de droguri, care o obligă pe Naomi să se scufunde în corpul epavei scufundate pentru a recupera 850 de kilograme de cocaină, scrie Hollywood Reporter.

Sursa foti: Instagram

Recomandarile noastre