Simona Ionescu / Redactor Șef

Exclusiv. Măruță, „pedepsit de Dumnezeu” în direct, după ce a sărit calul cu Bianca Drăgușanu! E cea mai tare fază

Exclusiv. Măruță, „pedepsit de Dumnezeu” în direct, după ce a sărit calul cu Bianca Drăgușanu! E cea mai tare fază
Cătălin Măruță a primit „o castană” de Sus, se poate spune, chiar în LIVE, în emisiunea pe care o prezintă. Momentul s-a petrecut miercuri, în timpul emisiei „La Măruță” și a lăsat pe toată lumea cu gura căscată. Mulți au tras concluzia că așa pățești când păcătuiești în Postul Crăciunului.

Cătălin Măruță a trăit pe propia piele o situație care îi va ridica multe semne de întrebare și care, probabil, îl va schimba radical. După ce a fost implicat recent într-un scandal furtunos cu Bianca Drăgușanu și, mai nou, cu Simona Sensual, se pare că Dumnezeu i-a dat un semnal de advertisment. Cum așa? E uluitor, o să vedeți.

Semn divin, pe canapeaua lui Măruță

Zilele trecute, Măruță a invitat-o pe Bianca Drăgușanu în emisiune. I-a promis că vor vorbi despre lucruri frumoase, însă ajunsă în platou, Măruță a început să o bombardeze cu întrebări indiscrete, tendențioase și să ăi citească mesaje urâte venite de la telespectatori.

Bianca i-a parat fiecare comentariu acid sau întrebare incomodă, spunându-i că ea e o femeie credincioasă și asumată, dar și că ar vrea să discute pe teme mai plăcute. Măruță a continuat, iar la finalul emisiunii diva deja avea o privire crispată și se vedea că nu e în apele ei.

Ulterior, a transmis prin intermediul presei că nu va mai călca niciodată la emisiunea de la Pro TV și că moderatorul i-a întins o capcană.

„Sunt dezamăgită pentru că deși stabilisem cu una dintre producătoarele emisiunii dinainte despre ce vorbim și am subliniat faptul că are reclamații și lumea care a trecut pe la el m-a sfătuit să nu mă duc pentru că e un om pervers și viclean care tinde să te pună în posturi care te defavorizează, eu am fost de bună credință și am crezut că emisiunea va avea loc conform spuselor producătoarei”, a spus Bianca Drăgușanu, potrivit spynews.ro.

„Mi s-a zis că vom vorbi de evoluție, că va fi despre pozitiv, pe vibe bun și așa m-am dus, cu gândul că revăd un vechi prieten, însă m-am trezit încolțită de subiecte în care nu m-am regăsit, de întrebări tendențioase și am fost foarte dezamăgită și așadar și prin urmare nu voi mai accepta niciodată vreo invitație de la acest personaj în emisiune”, a mai spus ea.

Biancăi i-a sărit țandăra mai ales în momentul în care a fost întrebată dacă are carte de muncă. În plus, vedeta susține că mulți dintre cei invitați în emisiunea lui Măruță au avertizat-o că va fi încolțită.

„M-am trezit pusă în fața faptului împlinit”

„În concluzie, sunt foarte dezamăgită. Deși am avut încredere în producătoarea emisiunii care m-a invitat și am avut încredere în el ca și om, cu care n-am avut niciodată vreo răfuială… Deși, repet, am fost avertizată de mai multe persoane: bă nu te duce, că omul nu e ceea ce pare! Te încolțește doar ca să facă rating. Se pare că n-am crezut. M-am trezit pusă în fața faptului împlinit, fiind pusă în iposteze aiurea, în fața unor mesaje are unor hateri”, a declarat Bianca Drăgușanu.

Alte două vedete îl pun la zid

Și Alexandra Stan e supărată pe Cătălin Măruță. „Am avut o întâmplare în emisiunea lui Cătălin Măruță și m-a deranjat, a făcut niște chestii foarte urâte, a trecut peste decizia luată de managementul meu.”, a declarat cântăreața într-un podcast.

Alături de cele două vine și fosta vedetă Simona Sensual, care a părăsit în urmă cu mulți ani lumea publică. Recent, aceasta a fost subiect de discuție în emisiunea lui Cătălin, când au fost invitați Cornel Palade și Romică Țociu. Au ironizat-o toți trei, pentru că Simona a renunțat la vechea ei viață mondenă și s-a apucat de pictat.

În urma comentariilor din cadrul emisiunii, fosta vedetă a făcut o plângere la CNA.

Iată dialogul:

Cornel Palade: ”Bianca Drăgușanu, Daniela Crudu și aia…. cum îi zice… Simona Sensual”!

Cătălin Măruță: ”Bine, hai să citim întrebarea. Lumea nu știe la ce te-ai referit, toate sunt frumoase! Sau mănânci iute și rupem întrebarea?”

Cătălin Măruță: ”Citesc sau mănânci iute?”

Cornel Palade: ”Citește!”

Cătălin Măruță: ”Numește 3 vedete din România care nu ar avea de ce să apară la televizor pentru că n-au nici un talent!”

Romică Țociu: ”Păi da, ce… cântă?”

Cătălin Măruță: ”Daniela Crudu e actriță! Iar Simona Sensual, acum, pictează!”

Cornel Palade: ”Foarte bine, să picteze!”

Cristian Mitrea: ”Ha, ha, ha…”

Romică Țociu: ”Ce face?”

Cătălin Măruță: ”Jur, are galerie de artă!”

Cristian Mitrea: ”Ha, ha, ha!… Potoliți-vă, mă!….”

Cornel Palade: ”Galerie de harfă, sau ce? Galerie la Rapid, sau unde!”

Cătălin Măruță: ”Am avut-o în direct acum câteva zile!”

Cristian Mitrea: (se ridică de pe scaun în hohote de râs)

Cătălin Măruță: ”Și e și antreprenoare. Pictează icoane, serios!”

Cristian Mitrea: ”Păi așa avem și scriitori d-ăștia de apar pe aici…”

Simona a declarat ulterior: “Nu mai accept nici o jignire. Prea multe calomnii. Am făcut sesizare la CNA, să se ia măsuri cu Măruță. Acum 10 ani am vrut să-l dau în judecată, dar era o problemă cu adresa de domiciliu a lui, nu a putut să facă avocatul toate demersurile, și până la urmă am renunțat eu. Îmi pare rău că n-am făcut-o atunci. Eu consider că în emisiunea la care au fost invitați Romică Țociu și Cornel Palade mi s-au adus prejudicii de imagine. Atât mie cât și firmei pe care o dețin, dar și galeriei de artă a bunicii mele. S-a întâmplat în emisiune, în direct. Invitații au comentat iar el a instigat, în loc să medieze. Sper că CNA să ia măsuri. Măruță exagerează mult pentru rating. Adică nu doar că a vorbit urât despre munca unor oameni, dar au mai fost acolo și tot felul de conotații, iar el nu a intervenit cum ar face un moderator echilibrat”, a dezvăluit Simona Sensual, potrivit wowbiz.ro.

Ce spune Măruță

După toate acuzațiile primite, Cătălin Măruță a dat și o primă declarație. „Nu vreau să vorbesc despre asta. O să apară iar șoc. Ce am zis, ce am declarat… Nu mă interesează să comentez subiectul”, a spus Măruță pentru Fanatik.

Astăzi și-a luat „pedeapsă divină”!

În ediția de miercuri a emisiunii „La Măruță”, invitat în platou a fost preotul Visarion Alexa. Acesta a povestit cum e în pelerinaj la Muntele Athos, însă Cătălin Măruță a dus discuția spre comportamentul actual al oamenilor. L-a întrebat pe preot ce ar trebui făcut ca să lumea să nu mai fie atât de dezamăgită de propria țară sau atât de rea. Iar Visarion Alexa l-a pus în dificultate. „Îți propun să nu mai abordezi subiecte negative în această emisiune, să nu se mai facă acele comentarii rele pe care le vedem peste tot la televizor. Promovează doar lucruri de valoare și vei vedea schimbarea”

Măruță s-a încurcat și i-a spus că nu poate evita subiectele, deoarece „așa e viața”.

Discuția dintre el și preot a continuat, iar nu a putut să accepte propunerea lui Visarion Alexa, că va renunța la cancanuri și scandaluri în favoarea subiectelor care promovează dezvoltarea personală sau care au un impact pozitiv asupra societății.

Dialogul stânjenitor dintre cei doi s-a încheiat abrupt și a amintit telespectatorilor de stările prin care Bianca Drăgușanu a trecut cu doar două zile în urmă, în același platou.

A fost un moment interpretat de mulți ca o pedeapsă divină sau un exemplu viu al proverbului „fie roata și pătrată, tot se întoarce ea odată!”

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre