Simona Ionescu / Redactor Șef

Exclusiv. Ministrul Transporturilor, copleșit de emoții. Imagini rare

Exclusiv. Ministrul Transporturilor, copleșit de emoții. Imagini rare
După ce a anunțat că licitația pentru achiziţionarea a 62 de trenuri electrice de scurt parcurs a fost deblocată, iar anunţul de participare aşteptat de ani de zile a fost trimis spre publicare în SICAP, ministrul Sorin Grindeanu a fost copleșit.

Ministrul Transporturilor a explicat în postarea realizată pe pagina sa de socializare că achiziția a fost finanțată din fonduri europene nerambursabile și din bugetul de stat al României. Sorin Grindeanu este cel mai dinamic ministru al Transporturilor, reușind, în timp record să clarifice și să rezolve situații vechi rămase fără soluție.

Vineri după-amiază, Grindeanu s-a întors la origini. El a revent în orașul unde a făcut primii pași în viață, având o întâlnire cu foștii colegi de școală, cu foștii profesori, dar și cu actuali elevi ai instituției de învățământ.

Sorin Grindeanu, mesaj emoționant în orașul natal

„Cu mare bucurie mi-am revăzut astăzi foștii profesori și colegi de liceu! La 30 de ani de la absolvirea Colegiului Național „Traian Doda” din Caransebeș, am avut ocazia să le mulțumesc pentru tot ce m-au învățat! Chiar dacă peste mine și colegii mei au trecut anii, am rămas aceiași oameni dornici să muncim și să îi ajutăm pe cei din jurul nostru.

Am vorbit și cu actualii elevi, mai mici sau mai mari. Cu puțină nostalgie legată de adolescență, recunosc, am încercat să le dau câteva sfaturi de viață. M-ar bucura să îi reîntâlnesc peste ani de zile și să constat că au povești de succes ce așteaptă să fie scrise!”, a dezvăluit ministrul Transporturilor, Sorin Grindeanu.

Fostul premier a studiat Informatica

Sorin Grindeanu este născut în 5 decembrie 1973, la Caransebeş, unde a absolvit Colegiului Național „Traian Doda”. Fostul premier s-a stabilit cu familia la Timișoara, unde a absolvit Universitatea de Vest Timişoara, Facultatea de Matematică, Secţia Informatică (1992 – 1997), apoi, timp de un an, a urmat studii aprofundate, specializarea Baze de Date, Universitatea de Vest Timişoara, Facultatea de Matematică, Secţia informatică.

„Sorin a fost un elev foarte bun, foarte bun la toate materiile, însă a avut o înclinație deosebită spre matematică, drept dovadă că a absolvit Universitatea de Vest Timişoara, Facultatea de Matematică – Secţia Informatică”, a declarat unul din foștii lui profesori. Ministrul al Transporturilor în guvernul Ciucă, Sorin Grindeanu este tatăl a doi copii.

Sursa foto: Facebook / Sorin Grindeanu

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre