Focoasa Anna Lesko a început să fie tot mai interesată de ce se întâmplă în lumea politică și, pentru prima oară, a comentat în public astfel de subiecte.
Anna a luat atitudine în fața ultimelor declarații ale lui Marcel Ciolacu, în care povestește cum el și Sorin Grindeanu s-au jurat pe Biblie că nu sunt securiști. Dacă, pentru majoritatea, această povestire a președintelui PSD a stârnit hohote de râs, artista se declară indignată și l-a adus și pe Putin, președintele Rusiei, în discuție.
„Acum cateva zile am citit despre doi politicieni care si au jurat intre ei cu mana pe icoana ca n-au fost securisti; daca povestea avea loc in anii 90 intr-un mic targ provincial mai era cum era dar fiind in 2020 ma ntreb siderata cand scapam de securistica si de jurat pe icoane. Oare ce nivel de discutie pot avea cei doi ajunsi fata-n-fata cu Merkel, Biden sau Putin?”, a scris Anna Lesko pe contul ei de Instagram, la descrierea unei poze în care se vede că vrea să transmită senzualitate.

Episodul cu Biblia

Într-un interviu acordat recent presei, Marcel Ciolacu a povestit un episod inedit, în încercarea de a sublinia faptul că nu a colaborat cu Securitatea:

„Nu. Niciodată nu am avut nicio… Legături de ce fel, să fiu ofițer? Este o prostie! (…)Eu sunt fiu de ofițer, tatăl meu a fost pilot militar. Era și în legislația comunistă, nu puteai să… Nu am avut nicio legătură, nici nu am înclinații cu Serviciile”, a susținut Ciolacu, întrebat dacă a avut vreodată legături cu serviciile secrete.

El a mai susținut că a avut o relație instituțională, de respect, cu serviciile secrete: „Eu nu am văzut o implicare (a serviciilor în politică -n.r.), pe mine nu m-a sunat nimeni din serviciile secrete să îmi dirijeze vreo hotărâre politică. Nu mi s-a întâmplat. Dacă mi se întâmplă, vă anunț”.

Întrebat de ce şi-a întrerupt doctoratul început la Academia SRI, Ciolacu a afirmat că nu era o prioritate pentru el acest lucru.

Liderul PSD a susținut, din nou, că nu a avut nicio legătură cu Securitatea, iar ca argument a spus că poate jura și pe Biblie. Mai mult, el a relatat cum ar fi jurat împreună cu Grindeanu, pe o icoană, că nu au avut legături cu Securitatea.

„Eu am o prietenie neascunsă cu Sorin Grindeanu. Seara, ne mai întâlnim, stăm mult timp împreună, cred că stăm împreună mai mult timp decât stăm cu soţiile. Şi aveam această discuţie. Vreo două săptămâni au fost atacuri la mine că sunt securist, pe urmă au fost la Sorin că e securist. Și la mine în sufragerie, la apartament, am o icoană. Şi i-am zis: ‘Băi Sorine, hai să jurăm amândoi, că deja nu mai avem niciunul încredere (în celălalt – n.red.)’. Şi am jurat amândoi pe icoană”, a declarat Ciolacu.

Ce lucru deosebit au făcut Lili Sandu și iubitul ei de Sfinții Mihail și Gavrilă

Distribuie știrea: Facebook | Twitter | WhatsApp

Parteneri