Simona Ionescu / Redactor Șef

Exclusiv. Mioara Roman, internată de urgență în spital. Oana e distrusă

Exclusiv. Mioara Roman, internată de urgență în spital. Oana e distrusă
Oana Roman trece prin momente grele. Mioarei Roman i s-a făcut rău și a fost din nou internată în spital. Oana e singura persoană care se îngrijește cu devotament de Mioara Roman, cândva o femeie puternică, o jurnalistă importantă și o profesoară de arabă foarte apreciată de studenți.

Fiica lui Petre Roman încearcă să facă tot ce se poate pentru a o ține în viață pe Mioara Roman, dar problemele de sănătate se acutizează pe zi ce trece.

Oana Roman are sufletul rupt și a transmis un mesaj pe contul de socializare, în care i-a anunțat pe fanii săi că iubita ei mamă a ajuns din nou pe mâna medicilor, dar nu a dat detalii de ce a fost internată.

„Încerc să gestionez situația cât de bine pot”

„Azi voi fi mai mult absentă aici. Mama nu e bine, e la spital și încerc să gestionez situația cât pot de bine. Nu vă pot da detalii deocamdată, dar nici nu am putere să fiu prea prezentă cu voi. Doamne ajută, a fost mesajul pe care l-a postat Oana cu puțin timp în urmă pe contul său de socializare.

Oana Roman, în scaunul cu rotile

La sfârșitul anului trecut, Oana a postat două fotografii cu Mioara Roman, transformată total, în scaunul cu rotile, foarte slăbită și un mesaj care le-a rupt sufletul fanilor.

„Mama e bine, dar eu plec e aici cu sufletul greu pentru că mi-aș dori să pot face o minune și să dau timpul înapoi. Știu că aici ea are singura șansă să mai poată merge făcând recuperare”, a scris Oana, înduioșându-și fanii.

Mioara plânge după Catinca

În ultima perioadă, fosta soție a lui Petre Roman și-a dorit enorm să-și vadă și cealaltă fiica, Catinca, dar aceasta nu s-a dus niciodată la centrul unde Mioara e internată. Catinca spune că a distrus-o moartea tatălui, a făcut o depresie și cu greu poate face față situației.

„Sunt pe pastile, pe antidepresive, de când a murit tata. Nu am putut să trec peste dispariția lui, deși la început așa se părea. Eu am fost la un specialist care m-a diagnosticat cu o depresie serioasă și mi-a dat tratament medicamentos. Trebuie să treacă ceva timp ca să-și facă efectul.

M-am mutat la fiica mea, Calina, pentru că, pur și simplu, nu am putut să mai stau singură în casă. Culmea, eu care, de felul meu, sunt mai solitară așa. Toată viața am stat singură. Calina a văzut, însă, că mă simțeam rău și a încercat din răsputeri să mă scoată din depresie”, a precizat Catinca.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre