Simona Ionescu / Redactor Șef

Exclusiv. Monica Bârlădeanu l-a luat în custodie amoroasă pe colonelul Valeriu Gheorghiță de aproape un an. Doctorul pandemiei era cam însurat atunci

Exclusiv. Monica Bârlădeanu l-a luat în custodie amoroasă pe colonelul Valeriu Gheorghiță de aproape un an. Doctorul pandemiei era cam însurat atunci
Cu puțin timp în urmă, jurnalistul Victor Ciutacu a publicat câteva fotografii cu Monica Bârlădeanu și colonelul Valeriu Gheorghiță, directorul spitalului „Prof. Agripa Ionescu”, la o piscină dintr-un resort de lux din Bulgaria. Imaginile nu erau clare, de aceea restul presei s-a ferit să preia știrea despre aventura bărbatului însurat cu vedeta din showbiz. Aveam acum alte informații despre această poveste de dragoste, apărută brusc ca și pandemia.

În imaginile difuzate de România Tv, cei doi par apropiați, dar nu exista nici un gest care trăda că ar fi fost amanți și nu niște prieteni care stau la taclale. Mai ales că mulți români își amintesc cum își lăuda soția, medic și ea, și-i mulțumea că l-a înțeles și sprijinit în perioada grea a pandemiei, când el era preşedinte al Comitetului Naţional de Coordonare a Activităţilor privind Vaccinarea împotriva SARS-CoV-2. O făcuse tot la televizor, de unde le-am aflat și povestea de iubire din timpul studenției și că au împreună doi copii.

Doar că nu am reușit să ne informăm în stânga și în dreapta, pe tot felul de surse, dacă e sau nu adevărată știrea că doctorul își înșela soția, căci a venit cu confirmarea relației chiar așa-zisa amantă.  Scriind că vrea să pună capăt oricăror speculații, Monica Bârlădeanu a transmis un mesaj pe contul său de socializare, în care recunoaște amorul, fotografiile și explică tuturor cum stă situația.

Actrița de 44 de ani a menționat că se află într-o relație cu un bărbat necăsătorit, că nu se ascunde, dar nici nu vrea să se expună publicului, preferând să-și țină povestea de iubire departe de ochii lumii.

Monica Bârlădeanu cu medicul Valeriu Gheorghiță, în piscina din Bulgaria. Pozele le-a primit Victor Ciutacu de la un telespectator, care a fotografiat cuplul

„Nu vorbesc public despre viața mea personală”

„Dragilor, știu că circulă o știre cu informații eronate vis-a-vis de relația mea personală și ca să nu vă faceți gânduri sau să vă puneți întrebări, îmi doresc să aflați adevărul direct de la mine: partenerul meu de viață e un bărbat absolut necăsătorit, liber de orice obligație.

Nu e o relație ascunsă, doar că am acest principiu de care mă țin, să nu vorbesc public despre viața mea personală. Vă îmbrățișez tare”, este mesajul notat de Monica Bârlădeanu pe rețelele de socializare, în urmă cu puțin timp.

„M-am afundat în treabă, în Los Angeles, și am reușit să gestionez perioada”

Când a fost invitată în podcast-ul lui Mihai Morar, Monica Bârlădeanu a mărturisit că în urmă cu câțiva ani a suferit enorm după o despărțire și a vrut să plece din showbiz.

„În 2013, am vrut să plec din showbiz. Treceam printr-o despărțire (n.r. de Bobby Păunescu, cu care fusese de 9 ani) și simțeam că nu vreau să împărtășesc cu nimeni prin ce trec.

Monica a suferit enorm după o despărțire

Și astăzi consider că, odată ce ai crăpat ușa dormitorului tău, a intrat toată lumea și nu mai iese de acolo niciodată. Toată lumea va avea o părere despre viața ta personală. (…)
M-am afundat în treabă, în Los Angeles, și am reușit să gestionez perioada. Dar pauza nu mi-a anulat notorietatea, deși vreo doi ani am stat sub radar, dar asta nu înseamnă că am dispărut,” a mărturisit Monica Bârlădeanu, pe YouTube, la podcastul lui Morar.

De altfel, din informațiile noastre, Monica Bârlădeanu urmează să joace în al treilea sezon al serialului de mare succes „Clanul”, difuzat la Pro Tv.

Doctorul Gheorghiță despre soția sa din acte

La rândul său, doctorul Valeriu Gheorghiță este sau era căsătorit până la începutul acestui an cu o femeie superbă, Cristina.

,,Fiecare avem în profesia noastră momente mai solicitante și momente poate mai puțin solicitante. Acum e un moment în care trebuie să investim și să ne implicăm foarte mult.

Cristina, soția doctorului pandemiei

Sigur că ne transmitem gândurile bune: să avem grijă de noi, să ne întoarcem sănătoși și cumva ne-am resemnat că asta e situația și că e de datoria noastră să încercăm să gestionăm cât putem de bine lucrurile.”, spunea medicul Valeriu Gheorghiță despre relația cu soția sa medic, cu ceva timp în urmă.

În octombrie 2022, doctorul Gheorghiță îi mulțumea soției și celor care i-au fost aproape pe pagina sa de socializare. A avut o postare legată de lansarea cărții sale despre munca din timpul pandemiei.

„Am avut astăzi deosebita plăcere și onoare să primesc Diploma și Medalia «Carol Davila» în cadrul evenimentului de lansare a cărții «Pandemia de COVID-19 în România. Modalitățile de răspuns și rolul rezilienței psihologice în situații de criză – studiu de caz», publicată la Editura Universitară «Carol Davila». Evenimentul a avut loc la Sala de Consiliu a Universității de Medicină și Farmacie «Carol Davila»”, a scris dr. Valeriu Gheorghiță pe pagina sa oficială. Tot acolo a dorit să le mulțumească „celor dragi” care i-au fost alături într-o perioadă atât de dificilă. Iar în „perioada dificilă”, dr. Cristina Gheorghiță îi fusese aproape, despre ea vorbea în interviu.

De la o sursă din apropierea familiei Gheorghiță am aflat o informație interesantă. Relația dintre doctor și Monica Bârlădeanu a început de anul trecut. La început ceva mai discret, apoi, se pare că după sărbătorile de iarnă a aflat și soția, iar cu timpul și copiii, căci tatăl a plecat de acasă. Deja băiatul, care e în clasa a V-VI-a, a petrecut timp cu tatăl și noua iubită și a mai povestit colegilor de școală. El și sora lui nu trec printr-o perioadă prea fericită, așa cum se întâmplă cam în toate familiile care se confruntă cu așa ceva.

Nici sursa, nici noi n-am putut afla dacă divorțul părinților s-a produs efectiv în acte, fiindcă amândoi fiind medici în structuri militare este posibil să fi încheiat căsătoria la notar, evitând tam-tamul unui proces.

Foto: România TV și Facebook

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre