Simona Ionescu / Redactor Șef

Exclusiv. Oana Roman a pornit „jihadul”. „Să le tremure fundul, nu știu pe cine iau primul în vizor”

Exclusiv. Oana Roman a pornit „jihadul”. „Să le tremure fundul, nu știu pe cine iau primul în vizor”
În timp ce fostul partener trăiește marea poveste de dragoste alături de o iubită care a apărut în viața lui imediat după ce s-a despărțit de Oana, aceasta a decis să facă ordine în viața sa cu orice preț. Iar dacă asta înseamnă să aibă drumuri la instanță, e pregătită și hotărâtă să facă tot ce este necesar.

Oana Roman anunță că a pornit „jihadul” și toți cei care i-au greșit vor avea de plătit.  Vedeta are încredere în justiție. Mai ales că deja a câștigat un proces împotriva unei persoane care a calomniat-o. Așa cum știți, Oana Roman a dat-o în judecată pe Oana Zăvoranu, care o făcea în fel și chip pe diverse canale media, cu referire inclusiv la activitățile ei profesionale și la felul în care arată sau cum și cât mănâncă. Instanța i-a dat câștig de cauză Oanei Roman: a obligat-o pe Oana Zăvoranu să înceteze calomniile și a sancționat-o cu suma de 25.000 de lei, daune morale.

Oana Roman a câștigat procesul intentat Oanei Zăvoranu care o bălăcărea pe rețelele sociale

Între timp, Oana Roman a fost ținta altor neplăceri care i-au adus atingere imaginii. Cea mai recentă poveste e cea cu brânza de la „Curtea Regală”. Mai mulți influenceri, între care și ea, au primit invitații la un eveniment însoțite de o bucată de brânză și o sticlă mică de vin, din partea „Curții Regale”, produse consumate și de „regele Carol al III-lea”.

Oana Roman ar fi postat ceva în legătură cu aceasta, însă imediat și-a dat seama că e o farsă și a șters postarea. Ea a și explicat cum stau lucrurile, mai ales că multe televiziuni și ziare au scris despre ea și ceilalți influenceri cum că ar fi fost păcăliți să promoveze un produs inexistent, după ce autorul farsei a dat totul în vileag.

Scandalul brânzei „regale„ pentru influenceri

„Era un cadou primit ca și însoțitor, dacă vreți, al unei invitații la un eveniment. Deci orice altceva este eronat. Faptul că toate televiziunile de știri și toate ziarele au preluat această informație spunând că cei care au primit pachetul au promovat un produs, pur și simplu au mințit, pentru că nu era vorba despre a promova un produs. (…) Nu avea nicio siglă. Scopul acelui pachet nu era de a  promova un produs ci despre a fi înștiințați de o invitație la un viitor eveniment.

Escrocheria și minciuna era doar faptul că acel personaj s-a dat drept reprezentant al Casei Regale a României,  chiar dacă a scris Curtea Regală, mă rog, e fix același lucru, iar farsa de fapt la bază asta era și anume că nu reprezenta pe nimeni care să aibă legătură cu Familia Regală. Nu despre produs!”, a ținut Oana Roman să lămurească.

Oana Roman a pornit „jihadul”: vor urma multe procese

Oana Roman l-a reclamat pe autorul farsei, după cum a mărturisit.  Și nu se oprește la el. Acum vrea să facă ordine și cu ceilalți care i-au adus atingere imaginii. Aceasta a anunțat că pregătește o serie de procese împotriva tuturor celor care au lezat-o. Și că, în acest sens, a muncit intens și a adunat dovezi imbatabile.

Oana Roman anunță că îi va da în judecată pe toți cei care au lezat-o (Sursa foto: Instagram)

„Un proces deja l-am câștigat și am de luat 25.000 de lei. Mai urmează… măcar să le tremure „fundul” ca nu știu pe care îi iau primii in vizor. Fac documentare de ceva vreme și am multe dosare deja”, a dezvăluit Oana Roman.

Sursa foto: Instagram

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre