Simona Ionescu / Redactor Șef

Exclusiv. Oana Roman s-a supărat pe echipa de producție: „Au montat absolut oribil”

Exclusiv. Oana Roman s-a supărat pe echipa de producție: „Au montat absolut oribil”
Oana Roman a renunțat să mai apară în reality show-uri, iar până acum nu a povestit de ce. Pur și simplu, nu a mai fost văzută, deși cu timp în urmă era o prezență  foarte apreciată. Vedeta a dezvăluit că are un motiv întemeiat.

Fanii s-au întrebat de ce nu mai apare Oana Roman în reality show-ul cu Nea Mărin. A refuzat să mai apară acolo de o bună bucată de vreme. Oana Roman și-a promis că nu mai apare  în astfel de emisiuni. Iar acum a explicat în detaliu de ce.

Încă de prin 2015, într-o ediție a emisiunii „Poftiți pe la noi” cu nea Mărin,  Oana Roman n-a mai rezistat și a răbufnit, amenințând că pleacă acasă. A făcut-o ulterior. Iar acum, după mult timp, a explicat de ce.

De ce nu mai apare Oana Roman în reality showuri

 Oana Roman a decis să lămurească lucrurile. „Am refuzat să mai fac filmări pentru astfel de emisiuni tocmai pentru că, din păcate, ceea ce vedeți voi acolo  nu reflectă realitatea. Ideea este că se filmează, să zicem, 10 ore într-o zi și din 10 ore filmate voi la televizor vedeți o oră. Imagini tăiate cu ce vrea producția să arate din ce faci tu în acea emisiune.

Ideea este că muncești foarte mult și sunt momente în care ești la capătul răbdării și la capătul puterilor, iar producția dacă vrea te împinge la marginea prăpastiei de nervi și scoate din tine niște lucruri care de fapt nu sunt reale și tu nu ești așa. Nu încerc să mă justific în niciun fel, doar că, din cauza faptului că au montat ultimele ediții într-un mod absolut oribil, raportat cu ceea ce sunt eu în realitate, am refuzat să mai apar.

Și am uitat să mai spun că sunt foarte mulți oameni în această situație, doar că ei n-au avut curaj niciodată să spună adevărul pentru că vor să meargă la emisiuni și vor să fie plătiți. De aceea n-au vrut să se pună rău cu producția. Dar mie nu-mi pasă”, a dezvăluit vedeta pe contul său de Instagram.

Sursa foto – video: Instagram

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre