Exclusiv. Oana Roman, forțată să spună adevărul! Asta e marea obsesie a lui Marius Elisei

Exclusiv. Oana Roman, forțată să spună adevărul! Asta e marea obsesie a lui Marius Elisei
Oara Roman și Marius Elisei par mai fericiți ca oricând. Ei trăiesc cu adevărat o poveste de dragoste după ce au divorțat și s-au împăcat. Peste vară, cei doi părinți ai Isabelei au meșterit la casa lor, au renovat și au dotat. Recent, au fost în vacanță, ca să se relaxeze, iar la întoarcere au dezvăluit un secret.

Marea obsesie a lui Marius Elisei se întâmplă într-un loc anume din casă. Secretul dezvăluit aseară de Oana Roman e neașteptat. Marius Elisei e master chef în bucătărie. El gătește mult, pentru că îi place la nebunie. Duminică seara, ce credeți, a făcut plăcintă cu dovleac. Două tăvi.

„Marius a gătit în această seară o plăcintă cu dovleac; pentru că primisem niște dovleac și s-a gândit să facă o plăcintă. De ce s-a gândit el să facă o plăcintă? Pentru că este pasionat de bucătărie, pentru că este hobby-ul lui. Pentru că este activitatea care îi face, probabil, cea mai mare plăcere, în care se relaxează foarte mult și pe care iubește foarte tare. Ca orice bucătar chiar și neprofesionist!”, a anunțat pe contul său de Instagram.

Oana îi apără obsesia lui Marius Elisei pentru gătit

Oana e tare mândră de bărbatul ei și mai ales de faptul că o iubește și are grijă să o răsfețe și să îi facă toate plăcerile. De aceea e aprigă precum o tigroaică, când vine vorba să își apere consortul.  „Frustratele și penibilele care îmi scriu că îmi țin soțul la cratiță ar trebui să înțeleagă că sunt unii oameni care sunt pasionați de bucătărie, ce crezi?!”, a mai completat Oana Roman.

Fiica fostului premier ne-a arătat și cum se prezentau cele două tăvi cu plăcintă preparate de Marius. Singurul regret este că nu ne-a dat și rețeta, deși, cum vedem, a fost ocupată cu dat replici internautelor nemulțumite că nu gătește ea mai des.

Sursa foto: Instagram