Exclusiv. Cât de lung are părul, de fapt, Oana Roman. Iată ce se întâmplă cu vedeta

Exclusiv. Cât de lung are părul, de fapt, Oana Roman. Iată ce se întâmplă cu vedeta
Pe Oana Roman o știe toată lumea cât e de directă și sinceră. În cazul ei, proverbul „ce-i în gușă, și-n căpușă” se aplică 100%. Din ultima zi de vacanță, vedeta a dat o nouă lecție de sinceritate. Ea a vorbit despre problemele medicale majore cu care se confruntă.

Oana Roman a intrat iar în gura „binevoitorilor”, de data aceasta fiind subiect de discuție pe tema podoabei ei capilare. Mai precis, a pierderii ei.

Oana Roman are o colecție impresionantă de peruci

De luni bune, fără să facă niciun secret din asta, Oana Roman poartă peruci. Ea a optat pentru peruci din păr natural, de diferite culori lungimi și forme. A apărut cu o perucă roz, dar și cu una în care etala o coafură afro perfectă. Cel mai des, Oana Roman poartă peruci cu părul lung de culoare închisă.

Zilele acestea, împreună cu partenerul ei, Marius Elisei, și cu fiica lor, Oana Roman se află în vacanță în Cipru. Cei trei au petrecut o vacanță splendidă în Paphos, unde s-au bucurat de vreme caldă de plajă și de apa mării. Nu a putut foarte mult să se relaxeze Oana în vacanță, că aflat ce se vorbește în țară despre ea. Vedeta, imediat ce a luat act de cele întâmplate, a reacționat, direct de pe șezlongul unde făcea plajă.

Ce le transmite Oana Roman celor ce-i poartă de grijă

Oana a descoperit că pe anumite grupuri online se discută intens despre faptul că rămâne fără păr în cap. Iată reacția ei.

„Nu vreau să mă enervez sau să mă agit, dar mai mult m-a amuzat foarte tare faptul că mi-a trimis cineva niște postări de pe un grup făcut de niște persoane care după părerea mea au probleme mentale și psihice, și care se legau de faptul că eu nu mai am păr în cap. Da, am această problemă medicală deja și nu cred că este OK să ne batem joc de oameni care au probleme”, a transmis Oana Roman.

Curajoasă până la capăt, din vacanță, fiica fostului premier Petre Roman a distribuit și o imagine în care oricine poate vedea cât păr are în cap, cât e de lung. Ea apare într-o ipostază pe faleză, cu părul strâns la spate într-o coadă scurtă.

Sursa foto: Instagram