Simona Ionescu / Redactor Șef

Exclusiv. Părăsit de Viviana, George Burcea suferă, dar e pe val

Exclusiv. Părăsit de Viviana, George Burcea suferă, dar e pe val
Fosta soție, Andreea Bălan, și-a găsit marea dragoste, în brațele unui tenismen mai tânăr decât ea cu 10 ani,. Fosta iubită, Viviana Sposub, a găsit și ea iubirea de foarte curând, în brațele unui tânăr plin de mușchi. Numai George Burcea pare singur și trist.

Părăsit de Viviana, George Burcea suferă, dar e pe val. Motivul real al despărțirii dintre cei doi a fost dezvăluit presei de o sursă: Viviana s-a supărat pentru că au plecat prea repede din America, unde ea a dorit să-și facă o carieră.

„Viviana s-a îndrăgostit de New York, a plecat plină de speranțe din țară. Voia să lucreze acolo în showbizz, să-și croiască un viitor, să ajungă cineva. A fost visul ei. Numai că nu a fost atât de ușor ca în România. A bătut la ușile multor agenții, a mers la castinguri, a făcut tot ceea ce i-a stat în putință. Ea e frumoasă și carismatică, muncitoare, cuminte, dar acolo nu e atât de simplu.

George Burcea a fost părăsit de fosta iubită, care acum și-a găsit un alt partener

Mai apoi, contractul lui George s-a terminat și au fost nevoiți să se întoarcă în România, nu aveau cum să-și permită să mai rămână pe banii lor acolo. Vivianei nu i-a convenit, a simțit că nu a avut suficient timp pentru a-și îndeplini visul. A fost convinsă că dacă ar mai avea timp, ar reuși. George, pe de altă parte, își dorea să se întoarcă în România la fetele lui. De aici s-a produs ruptura”, a declarat un apropiat al celor doi, pentru Click!.

George Burcea suferă din dragoste, dar e pe val

Între timp Viviana Sposub a dovedit că nu stă să sufere. Tânără e pusă pe fapte mari, nu are timp de pierdut, prin urmare și-a făcut un iubit nou. Dar nici fostul ei iubit, actorul George Burcea, nu stă. E drept, arată cam trist în poze, dar, până la urmă, chipul său nu a fost de vreo veselie debordantă niciodată. Acum însă, părăsit de iubită și înlocuit categoric de mama fiicelor sale, actorul George Burcea este pe val.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by GEORGE BURCEA (@george_burcea)

Companiile roiesc în jurul lui pentru a semna cu el contracte de reprezentare și reclamă. Acum o săptămână promova un giveaway pentru un eveniment organizat de altfel Herastrau, o petrecere „în stil Barbie & Oppenheimer”. Și nu e vorba doar de asta. Actorul George Burcea, care a jucat inclusiv în seria Wednesday, de la Netflix, regizată de celebrul Tim Burton, cochetează cu succes cu cariera de fotomodel.

George Burcea e model pentru casa de modă Abstract, un brand care nu face diferențe de gen

El are contract pentru promovarea ținutelor Abstract, un brand care promovează haine și bijuterii fără diferențiere de gen.

Sursa foto: Instagram

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre