Simona Ionescu / Redactor Șef

Exclusiv. Pepe s-a ales cu un băiețel care este acum cel mai tare decorator de case. L-a și filmat!

Exclusiv. Pepe s-a ales cu un băiețel care este acum cel mai tare decorator de case. L-a și filmat!
După ce au început relația, Pepe și-a mutat iubita la el acasă, acolo unde, până la divorț a trăit cu Raluca Pastramă și cu fiicele lor. Acum toată casa răsună de chiotele de bucurie ale micului lor fiu, Pepe junior.

Pepe și Yasmine au devenit părinții unui băiețel la începutul lunii iunie, anul trecut. Acesta e foarte frumos și dornic să descopere lumea. Deja face primii pași singur, în picioare, chiar dacă nu a împlinit încă vârsta de un an. Între timp, casa lui Pepe a intrat în plin proces de redecorare. Iar cel care se ocupă de asta este chiar fiul artistului. Pepe junior nu mai are pace și, de când a învățat să se ridice și să pășească, își face de lucru cu mobilierul din casă.

„Teroristul” din casă s-a pus serios pe treabă

Pepe și-a filmat fiul care mută scaunele în bucătărie. Puștiul dovedește că are un plan foarte clar legat de redecorarea casei. Dar și că e puternic ca tatăl său. După ce a plimbat un scaun înalt, de bar, prin bucătărie, l-a tras înapoi, cu o singură mână ca să îl așeze la locul dorit. Iar după ce a finalizat rearanjarea mobilierului, puștiul a trecut la ordonarea vaselor de gătit.

El știe să deschidă sertarele și își face de lucru cu oalele, cratițele și capacele lor. În fața drăgălășeniei copilului, Pepe dă pe din afară de mândrie. Îi spune celui mic „teroristul”, pentru că acesta nu stă locului un minut și, într-una găsește ceva de făcut și aranjat prin casă.

Pepe, tătic implicat în viața copiilor săi

Pepe este un tată implicat puternic în viața copiilor săi. Recent al a început lecțiile de înot cu fiul său, Pepe junior, în timp ce petrece mult timp și împreună cu fiicele sale din prima căsătorie, alături de care este mereu prezent. Fetele au multe activități extrașcolare și practică sport, iar Pepe e nelipsit de la antrenamente și competiții. Cele două fete sunt foarte încântate de fratele lor și se bucură de fiecare dată să petreacă timp alături de el și mama lui.

Sursa foto / video: Instagram

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre