Simona Ionescu / Redactor Șef

Exclusiv. Secretul pe care presa nu l-a aflat despre cununia lui Ianis Hagi, petrecută de Crăciun

Exclusiv. Secretul pe care presa nu l-a aflat despre cununia lui Ianis Hagi, petrecută de Crăciun
Ianis Hagi a ales ca prima zi de Crăciun să fie cel mai frumos moment din viața sa. Fiul lui Gheorghe Hagi a făcut cununia civilă în cea mai sfântă zi a anului. Un singur lucru nu s-a aflat ieri.

În toamnă, Ianis Hagi a făcut logodna cu Elena la Paris. Doi tineri frumoși, machedoni, care se iubeau. Ieri, în ziua de Crăciun au ales să oficieze relația prin cununia civilă și au organizat o petrecere fastuoasă în București, la restaurantul Fratelli din nordul capitalei.

Reporterii de sport au fost prin preajmă și au făcut relatări din două momente ale zilei. Din relatările lor a reieșit că tot în incinta restaurantului a avut loc cununia civilă a lui Ianis Hagi cu Elena. Fotbalistul și soția sa au ieșit din restaurant, au anunțat că uniunea a fost oficializată și a invitat presa să revină la ora 18.00, când reporterii vor fi primiți în interior pentru a lua imagini de la petrecere.

Secretul pe care presa nu l-a aflat despre cununia lui Ianis Hagi este cine de la Starea Civilă a oficiat-o. Primărița Clotilde Armand, având în vedere că restaurantul este pe raza sectorului 1, alt ofițer de stare civilă de la aceeași primărie sau un altul dintr-o altă primărie? Fiind Crăciunul, zi liberă în toate instituțiile prin Hotărâre de Guvern, probabil că a necesitat un efort ca familia Hagi să convingă pe un primar sau om al primăriei ca să oficieze de Crăciun cununia. Se știe cât de greu obțin tinerii programările preferate la oficiile de Stare Civilă.

„Am reușit să planificăm în prima zi de Crăciun, să fie ceva unic. Deocamdată cununia civilă, apoi vedem. Nuntă, clar ne dorim să o facem, dar nu e nimic stabilit”, a declarat fiul lui Gică Hagi reporterilor, adunați ieri în fața restaurantului. Dorința lui Ianis și a Elenei s-a îndeplinit și poate vom afla în următoarele zile în fața cui au spus DA mirii, în București sau la Constanța.

Ianis a îmbrăcat un costum negru și a purtat un trandafir roșu în buzunarul de la piept

Când Elena, iubita lui Ianis Hagi a apărut la petrecere, toți oaspeții au rămas fără cuvinte. Crăciunul acesta  nu va fi uitat niciodată de familia celebrului fotbalist, fiindcă s-a lăsat cu o petrecere de cinci stele, la un restaurant celebru din Capitală. Când Elena a apărut la brațul soțului său în fața a 400 de invitați, toți au rămas fără cuvinte în fața frumuseții tinerei. Aceasta a ales să poarte o extraordinară rochie roșie, lungă, din colecția Marchesa, care a costat, spun sursele, peste 8000 de euro.

Elena a asortat rochița cu un buchet de flori din trandafiri roșii ca focul. Nici Ianis Hagi n-a fost mai prejos, acesta optând pentru o vestimentație all black, iar în buzunarul de la piept a avut un trandafir roșu. La înălțime a fost și Gigi Hagi, care a ales tot un costum negru, alături de o cămașă albă și un papion negru.

Ianis Hagi a făcut cununia civilă în prima zi de Crăciun. Sursă foto: RTV

Acesta a fost văzut coborând dintr-o mașină foarte scumpă alături de soția și fiica sa, Kira Hagi. A fost un moment deosebit pentru Ianis Hagi care a stat nu mai puțin de 13 luni pe margine din cauza unei accidentări.

De la luxoasa petrecere nu a lipsit Gică Popescu, Gigi și Victor Becali și părinții Simonei Halep.

Elena Tănase, cerută în căsătorie la Paris

Cât privește cererea în căsătorie, aceasta a avut loc în orașul iubirii, Paris. Frumoasa Elena Tănase este originară din Constanța și provine dintr-o familie foarte bogată, tatăl său având afaceri prospere în agricultură și imobiliare.

Ianis Hagi a fost extrem de discret cu viața sa personală până când și-a anunțat logodna cu iubita sa. „Relaţia mea îmi place să fie privată, pentru că aşa îmi place să o am zi de zi. Relaţia noastră este atât de frumoasă încât ne bucurăm de ea. Cred că este cel mai frumos lucru de pe lume să ai o familie”, a mărturisit fiul lui Hagi cu ceva timp în urmă.

Ieri, Elena a radiat și a spus câteva cuvinte despre ce-și dorește în viitor: „Sunt foarte emoționată, foarte bucuroasă pentru că am ajuns în acest moment foarte important alături de jumătatea mea”

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre