Simona Ionescu / Redactor Șef

Exclusiv. Smiley cere ajutorul fanilor ca să termine o piesă

Exclusiv. Smiley cere ajutorul fanilor ca să termine o piesă
Așa cum scriam ieri, Smiley se pregătește să scoată un nou album, anul acesta. Și planul e să livreze  fanilor câte o piesă nouă în fiecare lună. A ajuns într-un impas, însă.

Pesemne obosit de orele puține de somn pe  care le are de când și-a adus fetița acasă de la maternitate, artistul nu își mai găsește cuvintele, așa că Smiley cere ajutorul fanilor ca să termine o piesă.

Din data de 9 martie, Smiley și Gina Pistol, unele dintre cele mai îndrăgite vedete din showbizul românesc, sunt părinți. Micuța Josephine Ana Maria a venit acasă, e frumușică și sănătoasă, și își umple părinții de bucurie. Viața alături de un nou-născut e plină de provocări, după cum mărturisește Smiley. Câteva zile a umblat nebărbierit, pentru că, spunea el, nu a avut timp. Apoi și-a dat seama că își poate face toaleta facială noaptea, în reprizele când se trezește pentru nevoile micuței.

Fetița doarme în dormitorul părinților, în pătuțul ei, momentan. Și, mai spune mândrul tătic, dă semne că îi place maxim muzica. Inclusiv ultima piesă pe care a lansat-o artistul e pe placul micuței, care se liniștește imediat ce aude vocea tatălui cântând.

Smiley cere ajutorul fanilor ca să termine o piesă

Acum însă artistul pare să fi intrat într-un oarecare impas. Cu chitara în mână, lucrează la ultimele acorduri ale celei mai noi piese. Dar ceva nu se leagă. Artistului nu îi iese un vers. Așa că a cerut ajutor.

„Ți-am spus deja că lansez o piesă în fiecare lună, însă nu ți-am spus că mi-aș dori să lansăm una dintre piese împreună. Da, tu și cu mine. Mai am de scris un vers la următoarea mea piesă și am nevoie de ajutorul tău. Spune-mi în comentarii un cuvânt care rimează cu „noaptea””, a scris Smiley pe Instagram.

Postarea lui a strâns aproape 20.000 de aprecieri, iar sute de fani s-au grăbit să dea soluții. „Alăturea, ascunselea, aiurea, aievea, cafea, caramea, catifea, rămânea, ședea, tejghea, perdea, tânjea, moartea, realitatea” – sunt numai câteva din variantele propuse.

Sursa foto: Instagram

Folclorista Maria Constantin o atacă pe vedeta TV Gabriela Cristea. Motivul: au avut același soț

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre