Simona Ionescu / Redactor Șef

Exclusiv. Ultimele noutăți din casa lui Smiley și a Ginei Pistol. Ce se întâmplă în casa vedetelor

Exclusiv. Ultimele noutăți din casa lui Smiley și a Ginei Pistol. Ce se întâmplă în casa vedetelor
În acest week-end Smiley și-a dus fetele acasă. Gina Pistol, iubita lui, a născut la finele săptămânii trecute, o minune de fetiță.

Ultimele noutăți din casa lui Smiley și a Ginei Pistol sunt copleșitoare. Proaspăta mămică și-a adus puiul în „cuib” și trăiește momente greu de egalat. „Am lacrimi în ochi. De fericire și recunoștință. Trăim cele mai pure și minunate sentimente. Toate sunt legate de ea și despre ea. Fiica noastră”, a scris Gina Pistol pe InstaStories, alături de o parte a videoclipului melodiei lansate de Smiley.

Smiley  le-a făcut, ei, și fetiței sale, cel mai frumos dar. El a lansat o melodie, Până la tine, nimic altceva decât o superbă declarație de dragoste. Emoționați de faptul că au devenit părinți și că acum își strâng în brațe fetița, Smiley și Gina Pistol au luat o oarecare pauză de pe rețelele sociale. Cei doi tineri sunt ocupați să își înțeleagă emoțiile și sentimentele alături de ființa căreia i-au dat viață.

Ultimele noutăți din casa lui Smiley și a Ginei Pistol

Cei doi nu au comunicat încă numele micuței, dar o vor face în curând. „Ne-am gândit la nume. O să vă anunțăm. Cu siguranță viața mea se va schimba. Se va schimba în bine totul. Totul este foarte bine. Totul este senzațional. Salutări tuturor celor care ne-au trimis mesaje”, a declarat Smiley.

Plin de sentimente paterne cântărețul nu a mai rezistat și a postat un mesaj emoționant, duminică, pe Instagram. „Sunt îndrăgostit iremediabil…”, a scris artistul, alături de imaginea unui bebeluș animat care trage din suzetă pe melodia ultimei sale piese.

Mama lui Smiley nu își mai încape nici ea de fericire. E bunică și va veni să dea o mână de ajutor creșterii bebelușei.

Sursa foto: Instagram

Când se va împăca prințul Harry cu tatăl său, prințul moștenitor Charles

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre