Simona Ionescu / Redactor Șef

Exclusiv. Cum și-a petrecut noaptea Lidia Buble.  Nu a dormit la o prietenă!

Exclusiv. Cum și-a petrecut noaptea Lidia Buble.  Nu a dormit la o prietenă!
Secretul pe care nu îl știa nimeni despre Lidia Buble, dar pe care îl bănuiau, poate, mulți, s-a aflat acum. Vedeta a plecat de acasă, aseară, cu pijamale la ea, după cum a mărturisit pe Instagram. Acum, câteva zile mărturisea: „Da, încă îl iubesc pe Răzvan”.

Rupe tăcerea după luni de zile de la despărțirea de Răzvan Simion, și face dezvăluirea momentului: unde nu a dormit aseară Lidia Buble. Vedeta a spus ce sentimente are, de fapt, pentru prezentatorul de la matinalul „Neatza cu Răzvan și Dani”. A spus că îl iubește. Însă nu aceasta e știrea momentului. Unde se pregătea să „doarmă” aseară Lidia Buble?  Vă spunem noi. În deplasare. Și nu la o prietenă!

Lidia Buble și Răzvan Simion au format unul dintre cele mai îndrăgite cupluri din showbiz-ul românesc, scrie Capital, iar multă lume a fost șocată când a auzit că cei doi au decis să se despartă, anul trecut în primăvară.

„Da, încă îl iubesc pe Răzvan”

După luni de zile de la despărțire însă, artista a fost pusă în fața unei întrebări. Aceasta a fost întrebată de un fan dacă mai are sau nu sentimente pentru Răzvan Simion. Vedeta nu a stat prea mult pe gânduri și a recunoscut totul: că decizia separării îi aparține și că încă are sentimente față de el.

„Cu riscul de a fi mâine pe prima pagină în toate tabloidele, dar îmi asum și știți că sunt sinceră și nu am ce să ascund. Da, încă îl iubesc pe Răzvan, însă nu în modul în care poate vă imaginați voi. S-a transformat într-o prietenie, nu știu. Este o altfel de dragoste”, a declarat Lidia Buble pe contul său de Instagram. Răzvan Simion este în continuare managerul său și unul dintre oamenii care o susțin și o sprijină cel mai mult în cariera sa.

Unde nu a dormit aseară Lidia Buble?

Seara de luni, Lidia Buble și-a petrecut-o la sala de sport. Apoi a mers la restaurant, unde a mâncat, repede, o salată. Apoi a plecat. „Unde credeți că mă duc?  Mă duc la studio la Alex Pelin. Pentru că l-am sunat astăzi și mi-a spus că are piese pentru mine de se închide la muzică. Abia aștept. Abia aștept să le aud, abia aștept să când, abia aștept să înregistrez. Îmi era atât de dor! Se pare că dorm acolo în seara asta, la studio, mi-am luat pijamalele!”, a dezvăluit artista pe contul său de Instagram.

„Da, încă îl iubesc pe Răzvan”.

Ea nu s-a oprit aici și a continuat dezvăluirile. „Apropo, să vă zic o chestie pe care nu cred că o știați – toate piesele mele pe care le-am lansat până acum au fost înregistrate noaptea. Se pare că noaptea funcționez cel mai bine. Și e o vorbă: Asta-i viața de artist noaptea vesel ziua trist”, a mai spus vedeta. S-a întors, totuși, acasă, la ore bune după miezul nopții.

Sursa foto: Instagram

Cezar Oatu a dezvăluit de ce a plecat din România

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre