Simona Ionescu / Redactor Șef

Exclusiv / Video. Andrew Tate l-a luat la mișto pe gardianul din arest. „Am văzut că-l enervează!”

Exclusiv / Video. Andrew Tate l-a luat la mișto pe gardianul din arest. „Am văzut că-l enervează!”
Andrew „Cobra” Tate nu ajunge pentru prima dată la pușcărie. Fostul campion mondial la kickboxing a mai ajuns după gratii și în țara sa natală, Marea Britanie.

Pe 29 decembrie 2022, Andrew Tate, fratele lui, Tristan, iubita celui dintâi și o fostă polițistă absolventă de Academie, au fost arestați preventiv într-un dosar de trafic internațional de persoane și viol. Dar Andrew Tate nu e prima dată când ajunge după gratii. El a mai fost arestat sub suspiciunea de viol și agresiune sexuală în Marea Britanie în 2015, cu șapte ani înainte ca autoritățile române să înceapă să îl ancheteze pentru acuzații de trafic de persoane, scrie Insider.

Despre respectivul episod a scris Vice World News, care a vorbit cu două femei care l-au acuzat pe Tate. Tate, influencer cunoscut pentru etalarea bogăției și sexismul flagrant, a fost acuzat de una dintre femei de viol, în timp ce cealaltă spune că a strangulat-o. Poliția din Hertfordshire, Anglia, a declarat pentru Insider că l-a arestat pe Tate pentru suspiciune de agresiune și apoi pentru suspiciune de viol.  Dar niciuna dintre arestări nu s-a soldat cu acuzații.

Ce au declarat victimele din 2015 ale lui Andrew Tate

Ambele femei au declarat pentru Vice că sunt de părere că procurorii din Marea Britanie au gestionat greșit cazul. Procuratura a declarat pentru Insider că a decis să nu-l acuze pe Tate deoarece nu a văzut „nicio perspectivă realistă de condamnare”. De asemenea, Tate a negat afirmațiile femeilor, declarând pentru Vice, prin intermediul avocatului său, că acestea „au vrut bani pentru că le-a concediat” din afacerea de videochat pe care o avea în Luton.

Cele două femei au declarat că aici au fost exploatate sexual și manipulate de Tate. Una dintre ele a spus că a fost strangulată și că l-a văzut pe Tate făcând acest lucru altor femei de cel puțin alte 10 ori. Ideea e că Tate a scăpat. Într-o declarație pentru Insider, poliția a recunoscut „unele întârzieri” în ancheta sa și a spus că și-a cerut scuze acuzatorilor lui Tate. Cazul a fost închis în 2019.

După ce a ieșit din arest, Andrew Tate i-a umilit public pe polițiști

https://www.youtube.com/shorts/7mpNyKIvyI8

Andrew Tate are reputația de a-și etala averea și de a fi extrem de misogin. În declarația sa pentru Vice, Tate a susținut că dovezile din telefoanele acuzatorilor l-au exonerat. „Poliția a înțeles după investigație că sunt nevinovat și că poliția a găsit mesaje din telefoanele fetelor în care acestea vorbeau între ele și plănuiau să mintă despre mine”, a spus el.

După ce a ieșit din arest, Tate a filmat un clip în care îi ridiculizează pe oamenii legii din marea Britanie. El face referire la polițistul care l-a preluat în arest „cu adevărat gras” și „de rahat”, și cum acesta i-a spus că poliția nu face greșeli. Povestește că, văzând că sunt camere de supraveghere inclusiv în celulă, a ținut să le dea o lecție.

„Am citit cea mai proastă carte din viața mea. Citeam trei pagini, făceam 50 de flotări (…) iar după o oră, când m-au scos afară, grasul mi-a spus, hei, Iron Man. Mi-am dat seama că s-a uitat la mine, și era gelos. Trebuia să fac flotări! Am continuat. Am fost arestat 23 de ore, am dormit 6 – 7, și în rest, citeam 3 pagini și făceam câte 50 de flotări”, a relatat Andrew Tate într-o postare pe YouTube.

Sursa foto: Instagram

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre