Simona Ionescu / Redactor Șef

Există un bărbat în viața Denisei Rifai. „Este un om foarte important”

Există un bărbat în viața Denisei Rifai. „Este un om foarte important”
De ziua ei, care a fost marți, Denise Rifai a primit, în avans, un buchet de trandafiri roșii. Numai un bărbat îndrăgostit face astfel de cadouri, iar jurnalista s-a grăbit să îl posteze pe rețelele de socializare.

Acum Denise Rifai recunoaște că este un bărbat în viața ei, și e important. După zvonuri lansate de luni multe, pare că celebra jurnalistă e aproape pregătită să admită relația. De-a lungul timpului oamenii s-au întrebat de ce tânăra este singură. Are toate atuurile să fie într-un cuplu, e foarte frumoasă, are un corp se sirenă (și, cine are dubii, poate căuta fotografiile cu ea în costum de baie, așa cum a fost surprinsă la mare), e foarte deșteaptă și e independentă financiar.

Nimeni nu a știut vreodată de o relație de cuplu a jurnalistei Denise Rifai (Sursa foto: Instagram)

De ziua ei, Denise Rifai vorbește în sfârșit despre adevărata relație pe care o are cu Dan Bittman. Poate vă amintiți, cei doi au fost surprinși în această vară împreună pe litoral, și emanau bucurie. Jurnalista a relatat recent că a muncit toată vara, dar că și-a permis o unică săptămână de vacanță, iar pentru relaxare a fost la mare. Vacanța a avut loc în luna august. Ocazie cu care, în preajma vedetei s-a aflat Dan Bittman, după cum au reușit să îi surprindă paparazzi.

În scurta vacanță la mare, Denise Rifai a fost cu Dan Bittman

Denise Rifai a împlinit marți, 38 de ani. Jurnalista de televiziune și-a propus să sărbătorească mai multe zile. Ea vorbit, în exclusivitate, cu Click!, despre relația pe care o are cu Dan Bittman. Ocazie cu care a lăsat loc de și mai multe întrebări cu privire la acest aspect. „Dan este un om foarte important pentru mine și este parte din viața mea”, a spus aceasta.

Denise Rifai și Dan Bittman au fost surprinși împreună pe plajă la Mamaia ( sursa foto: Cancan)

De-a lungul vremii, cei doi au negat că ar forma un cuplu, susținând că sunt doar foarte buni prieteni. Niște prieteni care, așa cum s-a descoperit luna trecută, au fost la Mamaia împreună.

Există un bărbat important în viața Denisei Rifai

În luna aprilie, după ce artistul a fost invitatul ei în emisiunea 40 de întrebări, Denise Rifai a spus că a primit nu un inel de la acesta, ci mai multe.

„Dan Bittman mi-a dat mai multe inele. Este un invitat special, o mare vedetă a României. (…) Între noi există o relație foarte frumoasă de prietenie”, a dezvăluit Denise Rifai, pentru Unica.ro.

Dan Bittman și Denise Rifai sunt extrem de apropiați. Jurnalista spune că i-a dat „mai multe inele” (Sursa foto: Instagram)

De altfel, Denise nu îi ratează concertele. Iar în urmă cu un an cei doi au stat împreună la un eveniment monden la care au participat. În vârstă de 61 de ani, Dan Bittman a fost un mare crai la viața lui. Multe vedete i-au trecut prin așternut. De femeia cu care a avut cea mai lungă relație, compozitoarea și textiera Liliana Ștefan, cu care are și trei copii (Alex, Patrik și Marc), s-a despărțit în urmă cu șapte ani.

Sursa foto: Cancan, Instagram

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre