Simona Ionescu / Redactor Șef

Fanii i-au atras atenția fostului soț al lui Kim Kardashian. „Nu-ți mai prostitua partenera de viață”

Fanii i-au atras atenția fostului soț al lui Kim Kardashian. „Nu-ți mai prostitua partenera de viață”
După ce Kanye West a postat câteva imagini picante cu soția sa, Bianca Censori, fanii au început să observe asemănări stranii între aceasta și fosta parteneră de viață, Kim Kardashian.

Kanye West, fostul soț al celebrei Kim Kardashian, în vârstă de 46 de ani, a postat câteva fotografii cu Bianca aproape dezbrăcată. Aceasta a apărut într-o pereche de chiloți tanga, un sutien de blană, ciorapi de plasă și tocuri. Fostul soț al lui Kim Kardashian a dat și o explicație: „Fără pantaloni anul acesta”.

DailyMail.com a dezvăluit în exclusivitate că cei doi s-au căsătorit în secret la începutul anului trecut, la doar o lună după ce a fost finalizat divorțul rapperului de Kim Kardashian. Fotografiile au făcut ca fanii să înceapă imediat cu criticile, dezvăluind că aceste postări sunt „înfiorătoare”. De altfel, un internaut i-a sugerat rapperului să „nu-și mai prostitueze partenera”.

Cât de bine seamănă cu Kim

De asemenea, internauții au postat mesaje în care sunt surprinși cât de mult seamănă actuala soție cu fosta soție. „Este sălbatic cât de mult seamănă cu Kim K”, „Jur că am crezut că e Kim..”, E geamăna lui Kim”, „Este Kim, ce face?”, au scris aceștia. Alții i-au spus lui Kenye că și-a luat nevastă care seamănă cu Kim Kardashian, pentru că nu a putut să o uite: „Nu ți-a trecut fosta soție?

Ai pe cineva care arată exact ca ea…”. Dar asemănarea dintre cele două nu se oprește doar la aspectul fizic. Tânăra de 28 de ani și surorile sale model, Alyssia și Angelina au fost crescute în Ivanhoe, una dintre cele mai bogate și mai bine stabilite zone din Melbourne, înainte de a se muta într-o casă de 2,8 milioane de dolari în Alphington, unde mama lor Alexandra încă locuiește.

Kim Kardashian și Bianca, în ținute aproape identice. Sursă foto: Daily mail

Kanye are o mare influență asupra soției

Familia are, de asemenea, o înclinație pentru partea glamourous a vieții. La fel ca atunci când era cu Kim, Kanye pare să aibă o influență majoră asupra actualei sale soții atunci când vine vorba de ținutele și alegerile ei în materie de modă. În trecut, Kim Kardashian a confirmat influența fostului ei soț asupra stilului ei, acuzându-l pentru o ținută care a fost ridiculizată după despărțirea cuplului.

E vorba de acea ținută care a inclus un top portocaliu cu umeri negri, pantaloni portocalii, fustă, cizme și mănuși. Kim a mărturisit că era un look pe care rapperul îl crease special pentru ea. „Permiteți-mi să spun un singur lucru despre această ținută „de flacără” despre care toată lumea vrea să vorbească. Iar pe Internet am fost distrusă: „Ha, ha, ha, asta primește… să nu fie cu Kanye”. Aceasta este una dintre ținutele pe care el le-a stilizat și le-a ales”, s-a destăinuit vedeta.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre