Simona Ionescu / Redactor Șef

Așa arată fiul și soțul celebrei Monica Tatoiu. Nu și-au dorit niciodată să apară în public

Așa arată fiul și soțul celebrei Monica Tatoiu. Nu și-au dorit niciodată să apară în public
Monica Tatoiu este, indubitabil, una dintre cele mai cunoscute femei din showbiz-ul românesc. Fiecare apariție a ei în fața camerelor de filmat este memorabilă.

De Crăciun, Monica Tatoiu a avut o bucurie imensă, alături de fiul ei. Și-a pus în cap ceva cu băiatul și i-a reușit. Pe cât de volubilă și prezentă în viața publică e mama sa, pe atât de retras și decret este fiul ei, acum un tânăr în vârstă de 29 de ani.

Zilele acestea, vedeta a avut parte de momente memorabile alături de Victor, iar fotografiile vorbesc de la sine. Vedeta l-a convins să facă fotografii de familie, lângă brad, împreună cu ea și soțul ei, ba mai mult, a primit OK-ul din partea tânărului, să le facă publice. O bucurie imensă pentru o mamă.

Cu ce se ocupă fiul Monicăi Tatoiu

Monica Tatoiu a trecut prin două căsnicii eșuate. De peste 36 de ani  dar alături de cel de-al treilea soț, Victor Tatoiu. La șapte ani după ce s-au căsătorit, viața lor s-a împlinit cu venirea pe lume a unicului lor fiu, pe care l-au botezat cu numele tatălui, Victor.

Monica Tatoiu și-a convins fiul să stea la poză lângă brad, de Crăciun

Victor Tatoiu junior are 29 de ani. El a studiat 13 ani la Școala Americană. În prezent este stabilit în străinătate și lucrează ca master diver. „E mai înțelept decât mine”, a mărturisit femeia de afaceri. Monica Tatoiu își iubește fiul maxim. Ea a povestit în trecut că, atunci când l-a născut, medicii i-au dat șanse mici de viață, pentru că avea un plămân nedezvoltat corespunzător. Cinci ani mai târziu a urmat șocul vieții ei, în legătură cu băiatul.

Monica Tatoiu, cel mai mare șoc pentru o mamă

Monica Tatoiu a povestit despre unul dintre cele mai grele momente din viața ei. Fiul ei era la grădiniță când l-a pierdut. Într-una din zile, când s-a dus să îl ia acasă, copilul nu era. Dar în registru apărea semnătura că era luat. S-a dat alarma și toată lumea a început să îl caute. Cinci ore a fost căutat copilul. Nefiind găsit, s-a concluzionat că, probabil, a plecat și s-a înecat.

Monica Tatoiu și-a amintit că primul gând a fost cum îl va îngropa, unde va găsi un sicriu așa mic.  Apoi și-a pus sufletul în mâinile lui Dumnezeu și a început să se roage.

Își amintea că mama ei îi spunea că toți copiii îi aparțin lui Dumnezeu. Așa că s-a rugat, implorând să apară fiul ei, viu sau mort. Din fericire, Victor junior era foarte bine, și un năzdrăvan fără pereche. Deși nu avea șase ani încă, învățase să replice semnătura părinților. A semnat el în registrul de la grădiniță, apoi a plecat cu un prieten, la el acasă, să se joace pe calculator. Acolo l-au găsit, când părinții aceluia au venit acasă de la serviciu.

Sursa foto: Facebook, Kfetele.ro

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre