Simona Ionescu / Redactor Șef

Pe bune! Monica Tatoiu i-a transmis lui Moș Crăciun ce cadouri își dorește soțul. „Chiloți roșii…”

Pe bune! Monica Tatoiu i-a transmis lui Moș Crăciun ce cadouri își dorește soțul. „Chiloți roșii…”
Monica Tatoiu așteaptă Crăciunul cu multă bucurie și spune că în fiecare an respectă tradiția. Lui Moș Crăciun i-a cerut ceva special și dorința i se va împlini.

Afacerista Monica Tatoiu va primi colindătorii și anul acesta, iar după Crăciun se pregătește de o vacanță de vis, care va dura timp de o lună.

Pentru Monica Tatoiu, Crăciunul e un moment sfânt, care trebuie tratat așa cum trebuie. Vedeta a explicat că pe 23 decembrie o vor colinda cei de la „corul Solemnis”, iar în ajunul Crăciunului se păstrează tradiția împodobirii bradului, în timp ce sunt ascultate colinde. În nici un an Monica Tatoiu nu lipsește de la slujba de la Catedrala Sfântul Iosif, iar la „miezul nopții mulțumim și ne rugăm pentru pace și echilibru în anul care vine”.

După Crăciun, afacerista va pleca în vacanță la Bonaire

„Luni, de Crăciun, mergem la biserică, apoi acasă, în familie, ne bucurăm să fim împreună, ne amintim cu drag de dragostea și învățăturile primite de la cei care au plecat dintre noi.

Pe 26 și 27 facem bagajele”.

Ca i-a cerut Monica Tatoiu lui Moș Crăciun

După sfântul Crăciun, urmează plecarea mult visată: vacanță la Bonaire.

„Oasele bătrâne au nevoie de soare. O lună departe de scandalurile de acasă. Pe 1 ianuarie 2024, la ora 9:00, prima scufundare”, a declarat Monica Tatoiu pentru Fanatik.

Ce cadouri a pregătit pentru familie

Afacerista a mărturisit că-și răsfață familia cu un doboș și un cremșnit de te lingi pe degete, iar cei care i-au scris lui Moș Crăciun și au fost cuminți, vor primi și daruri. Asta înseamnă „hanorac negru fără însemne, sirop de trestie de zahăr”, pentru băiat, și „portofel și un cub gonflabil de picioare pentru avion și suport de gât, plus o pereche de chiloți roșii”, pentru partenerul de viață.

Monica Tatoiu are și o dorință imensă. Și-ar împlini un vis dacă de ziua de naștere, soțul ar accepta să plece în vacanță în Polinezia Franceză. Și „dacă nu iese anul asta măcar o promisiune fermă pentru 2025”, a mai spus vedeta.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre