Simona Ionescu / Redactor Șef

Brazi de Crăciun la preț de o cafea și un pachet de țigări. Surpriza pregătită bucureștenilor de Primăria sectorului 6

Brazi de Crăciun la preț de o cafea și un pachet de țigări. Surpriza pregătită bucureștenilor de Primăria sectorului 6
Mai sunt doar câteva zile până când ne vom bucura de Crăciun și nu există Naștere a Domnului fără brad. Cei care nu au apucat să cumpere până acum, o pot face din cele patru târguri amenajate de Primăria sectorului 6.

Moș Crăciun nu vine dacă nu vede bradul frumos împodobit și nu primește cana cu lapte și biscuiții. Cele mai mici prețuri pentru pomi le găsiți în sectorul 6 al Capitalei, unde primăria le-a făcut o surpriză locuitorilor din București.

Primăria sectorului 6 a amenajat patru târguri cu prețuri foarte bune pentru brazi, începând chiar de la 50 de lei. Locațiile de unde bucureștenii se pot aproviziona cu brazi proaspeți pentru Crăciun sunt târgurile din Piața Drumul Taberei, Piața Chilia Veche, Piața Crângași și Parcarea Complexului Sir. Târgurile sunt deschise între orele 09.00-21.00. Comercianții din Crângași spun că cei mai căutați brazi sunt cei mici, iar în acest loc prețurile pornesc de la 80 de lei și pot ajunge la 150 de lei.

50 de lei bradul la Piața Chilia Veche

Și mai ieftini puteți găsi brazi la Piața Chilia Veche și Parcarea Complexului Sir oferta.

Căt costă brazii de Crăciun în sectorul 6

În aceste două locații brazii încep de 50 de lei, pentru 60 cm înălțime. Cine dorește și suport pentru brad, trebuie să mai scoată din buzunar încă 30 de lei. Persoanele care nu vor brazi de Crăciun se pot orienta către aranjamente decorative. Dacă o coroniță costă între 10-15 lei, pentru o crenguță veți plăti doar 8 lei.

Ce faceți cu bradul după sărbătorile iernii

Locuitorii sectorului 6 au la dispoziție, după sărbătorile de iarnă, mai multe variante pentru a colecta brazii de Crăciun. Îi puteți scoate în fața blocului, respectiv în fața porții în zilele de vineri și sâmbătă. De asemenea, asociațiile de proprietari vor colecta brazi de Crăciun într-o zi din săptămână, apoi pot suna operatorul de salubritate.

Mai există și o a treia posibilitate pentru a scăpa de brazii de Crăciun. Există 12 puncte fixe de colectare a deșeurilor, programul zilnic fiind între orele 08.00 – 18.00. Potrivit informațiilor oferite de Primăria sectorului 6, brazii de Crăciun vor fi tocați, apoi vor ajunge la companiile care procesează lemnul.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre