Simona Ionescu / Redactor Șef

Fetițele Andreei Bălan și-au ales cadourile și nu dau înapoi. Moș Crăciun e pus în încurcătură. Exclusiv

Fetițele Andreei Bălan și-au ales cadourile și nu dau înapoi. Moș Crăciun e pus în încurcătură. Exclusiv
Andreea Bălan și micuțele ei se pregătesc încă de pe acum pentru sărbătoarea Crăciunului.

E forfotă mare în casa Andreei Bălan, care abia așteaptă să vină Crăciunul cu toate bunătățile.

Fetițele Andreei Bălan și-au ales cadourile și nu dau înapoi. Moș Crăciun e pus în încurcătură. Exclusiv

Crăciunul este pentru familia Andreei Bălan unul dintre cele mai frumoase momente de peste an, când toată lumea se bucura de cele mai inedite cadouri, dar și preparate culinare. La capitolul daruri, lucrurile sunt clare de pe acum, pentru că fetițele artistei au decis ce vor să aibă Moș Crăciun în sac. Cea mică vrea neapărat o coroniță și o coadă de sirenă, iar cea mare doar coada de sirenă. Deocamdată, dar cele două minuni ale cântăreței cu siguranță că vor mai avea ceva dorințe.

Ela va cumpăra decorațiuni pentru brad din proprii bani

Fetița cea mare, Ella, a început deja să știe valoarea banului. La șase ani ea a reușit chiar să strângă o sumă, din banii primiți de la Andreea și buni, iar acum vrea să o cheltuiască pe decorațiuni de brad. „Ella înțelege valoarea banului. La 6 ani. Ele deja au două pușculițe și în acele pușculițe își mai strâng bănuții lor.

Ella acum și-a strâns o sumă de bani, că a primit și de la buni, și de la mine, și de Crăciun vrea să-și ia anumite decorațiuni de brad. Vrea ea unele. Oricum aș fi cumpărat eu, dar vrea ea din banii ei și atunci o las. Se responsabilizează oarecum”, a pus Andreea Bălan pentru Ego.

Clara vrea un tort cu… Petrișor

În ceea ce o privește pe Clara, Andreea a povestit că cel mai bun prieten al ei este Petrișor. Atât de mult îl iubește pe colegul blondei, încât spune la tot pasul că vrea să fie ca el și își dorește enorm și un tort cu… Petrișor. Elegante ca și mama lor, ele o copiază pe Andreea în orice mișcare, de aceea vedeta nu are voie să greșească niciodată.

 

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre