Andreea Bălan face orice pentru fetițele sale. Ultima dorință a micuțelor a pus-o pe gânduri

Andreea Bălan face orice pentru fetițele sale. Ultima dorință a micuțelor a pus-o pe gânduri
Nimic nu e mai important pentru Andreea Bălan ca fericirea copiilor săi și orice dorință a fetițelor este lege pentru artistă.

Atentă mereu la ce-și doresc fetițele ei, Andreea Bălan a luat o hotărâre radicală. Iar acestea au fost în culmea fericirii.

Andreea Bălan face orice pentru fetițele sale. Ultima dorință a micuțelor a pus-o pe gânduri

Într-un interviu pentru Ego, Andreea Bălan a declarat că cele două fetițe ale ei au declarat sus și tare că vor să-i calce pe urme. Andreea s-a gândit bine și a decis că e mai bine să mute fetele de la școala privată unde învață la liceul de muzică George Enescu. Aici acestea vor învăța să cânte la un instrument și, dacă totul va decurge bine, poate vor ajunge soliste.

Dacă vor să fie artiste, măcar să știe un instrument și să vedem, mai departe, ce o să se întâmple

“Dansăm prin casă și chiar la serbarea de sfârșit de an au fost întrebate ce vor să se facă când vor fi mari. Au zis că vor să fie soliste, ca mami. Atunci, le-am mutat de la particulară, de unde erau în Pipera.

Le-am mutat la ”George Enescu”, la liceul de muzică. Cea mica, la grădiniță, iar cea mare la grupa 0. Deci, dacă vor să fie artiste, măcar să știe un instrument și să vedem, mai departe, ce o să se întâmple. Inevitabil cred că copiii imită părinții și nu cred că o să fie doctorițe, că nu au exemplu în casă. Clar mă vor lua pe mine ca exemplu și vor fi fie balerine, cântărețe, actrițe, cine știe?”, a mărturisit jurata de la Te cunosc de undeva.

Va lansa în curând o piese alături de micuțe

Mai mult, Andreea a pregătit deja o melodie pe care urmează să o scoată alături de Ella și Clara și așteaptă ca acestea să o învețe, apoi o vor înregistra. “Evident, am și piesa, dar trebuie doar să o învețe ele și să o înregistrez, da”, a mai spus artista, extrem de fericită.

Sursă foto: instagram