Simona Ionescu / Redactor Șef

Liviu Vârciu, scos de la Antena 1! „Prețul corect” ajunge la zero lei, în buzunarul prezentatorului

Liviu Vârciu, scos de la Antena 1! „Prețul corect” ajunge la zero lei, în buzunarul prezentatorului
Veste neplăcută pentru Liviu Vârciu de sărbători. Prezentatorul nu va mai fi atât de darnic, buzunarul va fi afectat.

Show-ul „Prețul cel bun”, prezentat de Liviu Vârciu și Andrei Ștefănescu, se pare că are mari probleme și e posibil să fie scos din grilă. Potrivit informațiilor oferite de fanatik.ro, cei care lucrează în emisiune nu știu ce se va întâmpla cu ei, pentru că nu au mai fost chemați la muncă. În aceste condiții, oamenilor le este teamă să nu rămână pe dinafară de la începutul lui 2024, în această situație fiind și cei doi prezentatori.

Liviu și Andrei la „Prețul cel bun”

Patru noi jurați la „Chefi la cuțite”

Nici la cel mai vizionat show culinar din România situația nu a stat prea bine. După plecarea prietenilor Scărlătescu, Bontea și Dumitrescu, s-au găsit patru înlocuitori, însă nimeni nu poate spune cu certitudine dacă emisiunea va mai fi la fel de vizionată, chiar dacă are ca producător tot pe celebra Mona Segal, ca și „Prețul corect”. Bucătarii Ștefan Popescu, Orlando Zaharia, Richard Abou Zaki și Alexandru Sautner și-au intrat deja în pâine, filmările au început, iar în primăvară și telespectatorii vor avea ocazia să-i vadă în toată splendoarea lor.

Împreună, la bine și la greu. Sursă foto: instagram

Scărlătescu, flancat de Dumitrescu și Bontea la lansarea cărții

Recent, simpaticul Cătălin Scărlătescu și-a lansat o carte de bucate online, „Grătar de călător”, iar Bontea și Dumitrescu au venit să fie alături de prietenul său. Din păcate însă, nu toată lumea a fost mulțumită de cum a fost organizat evenimentul. O sursă a declarat pentru Capital că n-a ajuns mâncarea pentru invitații, care n-au apucat să guste din celebrii burgeri ai bucătarului.

„Trebuia să fi invitat premium”

„Se puneau la coadă, își luau, iar restul se uitau în gol și comentau, iar tură următoare de mâncare venea cam în aproximativ o ora, făcând tot evenimentul o vânătoare de mâncare. De asemenea, erau aduse platouri pentru anumiți invitați cu 10 burgeri pentru 2 persoane, dar na trebuia să fi invitat premium”, a mărturisit sursa.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre