Simona Ionescu / Redactor Șef

Fanii l-au dat de gol pe Puya. Poliția a dat amenzi la concertul rapper-ului

Fanii l-au dat de gol pe Puya. Poliția a dat amenzi la concertul rapper-ului
Un club din Mamaia a fost amendat cu 10.000 de lei pentru că a permis accesul a mai mult de 500 de persoane la un concert susținut de Puya. Fanii l-au dat de gol rapper: au postat poze și filmulețe pe Internet.

Concertul lui Puya a fost programat sâmbătă seara, 18 iulie, iar pe terasa locației din Mamaia au fost primiți mai bine de 500 de spectatori, contrar regulilor impuse de autorități pentru a preveni răspândirea noului coronavirus.

Mai mulți fani au postat filmări din timpul concertului, iar imaginile s-au viralizat rapid pe rețelele de socializare, atrăgând atenția polițiștilor.

Fanii l-au dat de gol pe Puya

Polițiștii au intervenit imediat, la aproximativ jumătate de oră de la începerea show-ului.

„În urma imaginilor difuzate în spaţiul virtual, poliţiştii constănţeni au efectuat verificări la un club din staţiunea Mamaia Nord, unde s-a constatat că în intervalul orar 19,00-19,30 a avut loc o interpretare a artistului Puya, la care au participat mai mult de 500 de spectatori, contrar prevederilor legale”, au arătat responsabilii din cadrul Inspectoratului Județean de Poliție Constanța.

În acest caz, a fost aplicată o amendă în valoare de 10.000 de lei.

Conform actelor normative în vigoare, în timpul pandemiei, organizarea şi desfăşurarea în aer liber a spectacolelor, concertelor, festivalurilor publice şi private sau a altor evenimente culturale sunt permise numai cu participarea a cel mult 500 de spectatori cu locuri pe scaune, aflate la distanţă de minimum doi metri unul faţă de celălalt, precum şi cu purtarea măştii de protecţie.

Ce face Puya la 40 de ani

Puya s-a reinventat. rapper-ul, care nu mai cântă cu Sișu în trupa La Familia, a scos un nou album ca artist solo. Mai mult, s-a întors în cartierul copilăriei sale, Sălăjan, după ce se mutase la casă.

La 40 de ani, Puya (Dragoș Gărdescu) are trei fete cu soția lui, Melinda. După o „escapadă” la marginea Bucureștiului, Puya a decis să se întoarcă în Sălăjan, cartierul în care s-a născut, în care a copilărit și care l-a inspirat să facă muzică. Recent a lansat un nou album, Aventurile domnului Puy, care este „trecerea de la Puya tot în familie la Puya cap de familie”.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre