Simona Ionescu / Redactor Șef

Fanii lui Julio Iglesias sunt uluiți. Artistul a făcut anunțul care a schimbat tot

Fanii lui Julio Iglesias sunt uluiți. Artistul a făcut anunțul care a schimbat tot
Una dintre cele mai mari voci ale lumii, Julio Iglesias, a anunțat că va reveni în forță.

Julio Iglesias a dat vestea cea mare. Marele artist ne va încânta din nou cu vocea sa incredibilă, după o pauză semnificativă.

Fanii lui Julio Iglesias sunt în delir. Artistul revine pe scenă. „Voi începe să cânt în trei-patru luni”

Anunțul mult așteptat a fost făcut recent de cântăreț, în timp ce se afla la lansarea celui mai bun prieten al său, Pepe Domingo Castaño. Julio Iglesias, în vârstă de 78 de ani, a mărturisit că va cânta din nou, după o pauză în urma căreia au apărut tot felul de zvonuri. Dacă unii spuneau că acesta este bolnav, alții au mers mai departe și susțineau că a murit.

Motiv bine întemeiat pentru ca Iglesias să facă și câteva glume. ”Sunt mult mai bine decât aud pe aici. De câte ori citesc mă sperii, fiindcă m-au omorât de 15-20 de ori, nu știu cum am supraviețuit. (…) Uite că sunt bine și voi începe să cânt în trei-patru luni, dacă Dumnezeu vrea”, a declarat Julio Iglesias.

De ce a apărut în câteva fotografii susținut de două persoane

Cu ceva timp în urmă, Julio Iglesias a apărut susținut de două persoane, iar artistul a vrut să lămurească și această problemă. El a afirmat că a avut o ruptură de tibie și de peroneu, iar medicii i-au spus că e nevoie să stea cu piciorul ridicat timp de două luni. În prezent, cântărețul locuiește alături de familie în Miami, SUA.

Artistul are opt copii

Julio Iglesias și Miranda Rejinsburger sunt împreună de peste 30 de ani, dar lucrurile nu au fost mereu roz între ei, ținând cont de infidelitățile artistului. Dar aceasta a închis ochii și ei doi se bucură de cinci copii. Cei doi s-au căsătorit după 20 de ani, la insistențele copiilor lor. Dar Miranda se înțelege foarte bine cu ceilalți trei copii pe care Julio îi are din mariajul cu Isabel Preysler.

„Am o relație bună cu ei. Și mă bucură că și copiii noștri au o relație bună cu frații lor”, a declarat partenera de viață a artistului.

Sursă foto: El Pais

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre