Simona Ionescu / Redactor Șef

Fanii regelui Charles, încântați de noul său portret. „Era în Iad…”

Fanii regelui Charles, încântați de noul său portret. „Era în Iad…”
Primul portret al regelui Charles, în care a fost imortalizat în culoarea roșie nu prea a fost pe placul fanilor. În noua fotografie, fanii au fost mulțumiți de imaginea Suveranului.

Noul portret regal al regelui Charles i-a făcut pe fani să îl compare cu prima pictură a lui Jonathan Yeo, în care acesta a fost imortalizat în roșu.

Portretul a fost lansat pentru a marca Ziua Forțelor Armate

Fanii, încântați de noul portret al regelui Charles. Sursă foto: www.usmagazine.com

Un nou tablou a lui Charles, în vârstă de 75 de ani, a fost publicat sâmbătă, 29 iunie. Este vorba de o fotografie în care regele arată foarte bine îmbrăcat în uniformă militară, susțin fanii. „Un nou portret al regelui a fost lansat pentru a marca Ziua Forțelor Armate.

Majestatea Sa este comandantul-șef al serviciilor armate. Fotografia îl înfățișează pe Majestatea Sa purtând feldmareșalul No1 Full Ceremonial Frock Coat cu medalii, sabie și decorații”, se arată pe Instagramul oficial al familiei regale.

„Era în Iad în acel portret”

În fotografie, fotograful Hugo Burnand l-a surprins pe Charles stând pe un scaun verde aurit în ținuta sa militară, în timp ce ținea în mână o sabie ceremonială. Șapca și mănușile sale militare erau așezate lângă rege pe o măsuță. Mai mulți observatori regali au remarcat imediat în secțiunea de comentarii că portretul a fost „mult mai bun” decât cel anterior în care monahul a fost imortalizat în culoarea roșie.

„Minunat! Și este în stil clasic. Îmi place”, a scris sâmbătă un comentator, în timp ce altul a numit-o „o imagine fantastică”. Un alt internaut a adăugat că „cel vechi nu avea nici o legătură. Era în Iad în acel portret”.

Pictura lui Yeo a fost primul portret oficial al regelui de la încoronarea sa din 2023

Primul tablou al regelui Charles a primit multe critici din partea fanilor

Luna trecută, Palatul Buckingham a dezvăluit un portret al lui Charles pictat de Yeo și comandat de The Draper’s Company. Pictura lui Yeo a fost primul portret oficial al regelui de la încoronarea sa din mai 2023. Tabloul, care este expus la Draper’s Hall din Londra, a stârnit de atunci critici din partea fanilor cu privire la utilizarea culorii roșii și a stilului artistic general.

„Singura îndrumare pe care mi-au dat-o The Draper’s Company a fost scara specifică, deoarece aveau alte portrete de acea dimensiune. Și a existat o preferință pentru ca acesta să fie în uniformă, probabil Welsh Guards. În afară de asta, nu a existat nici o direcție, ceea ce este interesant, dar un pic descurajant. O pânză albă”, a declarat Yeo pentru Hello! luna trecută.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre
Stiri parteneri