Simona Ionescu / Redactor Șef

Felicita! Ce bani câștigă acum Romina Power

Felicita! Ce bani câștigă acum Romina Power
Actrița și cântăreața Romina Power, bine cunoscută pentru mariajul său și celebrele duete cu Al Bano, și-a descoperit pasiunea pentru muzică încă din adolescență, fiind inspirată de The Beatles și Bob Dylan. Ce banicâștigă Romina Power la 69 de ani?

Fiică a unui actor celebru în America, Tyrone Power, Romina și-a început cariera de actriță de la vârsta de 14 ani, jucând în filme americane, apoi italienești. Acolo, pe platourile de filmare și-a întâlnit soțul câțiva ani mai târziu. Cei doi artiști s-au cunoscut cînd se turna filmul “Nel Sole”, film intitulat după numele piesei compuse de Al Bano.

În anii ‘60, dacă o piesă devenea hit, se producea un film cu același nume și o poveste a cântecului, pentru un și mai mare succes.

Căsătoria dintre cei doi a avut loc în 1970 și celebrul cuplu aștepta deja primul copil. În fotografia alăturată, făcută în 1995, Romina și Al Bano Carissi erau într-o vacanță în Grecia. Erau deja vedete.

Artiștii au împreună 4 copii, inclusiv Ylenia Carrisi, fiica dispărută în 1994, în orașul New Orleans. După dispriția misterioasă și nenumărate căutări ale familiei și poliției americane, Al Bano a ajuns la concluzia că fiica lui s-a aruncat în Mississippi, conform declarației unui bărbat, făcută în ziua de 6 ianuarie 1994, ziua dispariției Yleniei. Bărbatul declara că a văzut o fată, cu descrierea ce corespondea Yleniei Carrisi, aruncându-se de pe pod. Cu toate că Romina tinde să creadă și acum că fiica lor este încă în viață, decesul oficial al acesteia a fost declarat în 2014.

Romina și Al Bano au divorțat în anul 1999, copleșiți de disputele legate de pierderea fiicei lor celei mari. Fiecare a luat-o pe căi diferite. Romina s-a mutat în Los Angeles pentru a-i fi alături mamei sale, diagnosticată cu cancer, până la moartea acesteia. Al Bano a intrat într-o relație cu Loredana, care i-a dăruit doi copii.

Pe scena din Moscova, celebrul duo s-a reunit în 2013, pentru omagierea lui Al Bano pentru cei 50 de ani de carieră. Succesul spectacolului de reuniune a acestui îndrăgit cuplu, a fost uriaș, cu încasări de aproximativ 10 milioane de dolari, prețul unui bilet ajungând la 1.000 de euro.

Un an mai târziu, în 2014, Al Bano și Romina s-au reunit pe scena Sălii Palatului din București, spre bucuria spectatorilor români. După interpretarea cunoscutelor piese precum „Ci Sarà”, Sempre, Sempre”, „We’ll Live It All Again” și “Liberta” Romina și Al Bano au învățat să spună “te iubesc”. Anul acesta aveau programat un concert la București, dar a fost anulat din cauza pandemiei Covid. Vor veni, însă, în 2021, au promis organizatorii.

Conform Trending Celebs Now, câștigurile nete ale Rominei Power, în vârstă de 69 de ani, au crescut semnificativ în ultimul an, fiind estimate între 1 și 5 milioane de dolari în anul 2019, crescând față de 100.000 de dolari la un milion de dolari în anul 2018.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre