Simona Ionescu / Redactor Șef

Felicitarea de Crăciun a ducilor de Sussex nu o arată doar pe Lilibet. S-a transformat radical!

Felicitarea de Crăciun a ducilor de Sussex nu o arată doar pe Lilibet. S-a transformat radical!
Chipul fiicei ducilor de Sussex, prințul Harry și Meghan Markle, a apărut pentru prima oară în spațiul public. Aceasta e surprinsă într-o fotografie de familie, realizată cu ocazia sărbătorilor de Crăciun. Urmând exemplul celorlalți membri ai Casei Regale, prințul Harry și soția sa, Meghan, au realizat propria felicitare de Crăciun.

Lilibet, fiica prinţului Harry şi a lui Meghan Markle s-a născut în luna iunie. Acesta este primul ei Crăciun. Iar aceasta e prima ei apariție publică. Până acum familia a evitat să arate orice imagine cu micuța care poartă numele străbunicii sale, Regina Elisabeta II.

Astfel, ducele şi ducesa de Sussex au prezentat prima fotografie cu fiica lor, Lilibet, într-o felicitare de Crăciun. Imaginea a fost trimisă prin intermediul fundaţiei lor, Archewell.

Fotografia a fost realizată la reședința familiei, din California. În imagine, prinţul Harry şi Meghan Markle apar alături de primul copil, Archie, în vârstă de doi ani și micuța Lilibet.

Poza a fost realizată în vară de Alexi Lubormirski. Și fratele prințului Harry, prințul William, a optat pentru ca felicitarea de Crăciun să fie tot o imagine realizată cu luni în urmă.

Apariție surprinzătoare pe felicitarea de Crăciun a ducilor de Sussex. Nu e Lilibet

Ducii de Sussex nu au fost darnici cu imaginile nici în ceea ce îl privește pe primul lor fiu, Archie. Câteva imagini au apărut de când acesta era mai mic și cu puțin păr blonduț pe cap. Între timp, vede toată lumea, micuțul a suferit o transformare radicală. E leit tatăl lui, cu părul de culoarea aramei. Fiul lui Meghan Markle e roșcovan, ca și tatăl său și pare să aibă podoaba capilară puțin ondulată.

Felicitarea în care a fost inclusă imaginea a fost trimisă prin e-mail prin intermediul fundaţiei caritabile Archewell. „Anul acesta, 2021, i-am spus bun venit pe lume fiicei noastre, Lilibet. Archie ne-a făcut «mama» şi «tata», iar Lili ne-a făcut o familie”, este mesajul care însoțește fotografia de familie.

În text au fost prezentate și donațiile pe care cuplul le-a făcut către şapte organizaţii din SUA. Acestea sunt implicate în procesul de ajutorare a familiilor relocate din Afganistan, dar susțin şi familiile americane nevoiaşe. Mesajul se încheie cu urări de bine și de sărbători fericite din partea familiei celor doi duci.

„Vă urăm sărbători fericite şi un an nou prosper, din partea familiei noastre pentru a voastră!”, se arată în felicitarea semnată de Harry, Meghan, Archie şi Lili.

Sursa foto: Instagram

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre