Iată ce îngeraș au prințul Harry și Meghan Markle! A apărut prima imagine cu micuța Lilibet

Iată ce îngeraș au prințul Harry și Meghan Markle! A apărut prima imagine cu micuța Lilibet
Fanii prințului Harry și ai lui Meghan Markle sunt extrem de bucuroși. Au văzut cum arată Lilibet Diana.

E pentru prima dată când cei care îi iubesc pe Harry și Meghan Markle le-au văzut fetița. Lilibet e superbă.

Ce îngeraș au prințul Harry și Meghan Markle! A apărut prima imagine cu micuța Lilibet

La vârsta de șase luni, fetița prințului Harry și a lui Meghan Markle e deja vedetă. Presa străină a dat prima poză cu Lilibet, îmbrăcată într-un costum de baie alb. E o fotografie alb-negru.

Fetița, pe care părinții o alintă Lili Di, e frumoasă foc și toată lumea o laudă. Sursele spun că e posibil ca fotografia acesteia să fi apărut pe noua felicitare de Crăciun a familiei.

Lilibet este a opta la rând pentru scaunul regal

Lilibet Diana Mountbatten-Windsor a văzut lumina zilei pe data de 4 iunie, în Montecito, California, şi este, teoretic, a opta în linia de succesiune la tronul Angliei. Așa ar fi normal, dar nu se știe ce se va întâmpla, pentru că aceasta nu a fost încă inclusă pe lista de succesiune publicată pe site-ul oficial al familiei regale britanice.

Nu același lucru s-a întâmplat cu fratele ei, Archie, al cărui nume a fost trecut pe listă la doar două săptămâni după ce a fost născut. E foarte adevărat că în acea perioadă părinții făceau încă parte din familia regală britanică.

Poartă numele străbunicii

Lili a fost botezată după numele străbunicii sale, iar cel de-al doilea prenume este al bunicii sale, prințesa Diana. Tot numele Dianei îl poartă și fiica prințului William și al lui Kate Middleton.

Lili a venit pe lume la spitalul Santa Barbara din California și a avut la naștere o greutate de 3,5 kilograme. Surse din anturajul prințului Harry spun că acesta are o relație specială cu fiica sa și obișnuiește să-i citească povești și să o legene până adoarme.

Sursă foto: unica