Trucuri pentru mame de la Prințesa Diana. Cum își calma Lady Di fiii

Trucuri pentru mame de la Prințesa Diana. Cum își calma Lady Di fiii
Nervozitatea copiilor atunci când se întorc la școală este frecventă. Poate că e cu atât mai mare când ești moștenitorul tronului britanic. Prințesa Diana avea un truc special pentru a-și liniști fiii, Prințul William și Prințul Harry.

Într-un interviu pentru seria Time to Walk de la Apple Fitness, Prințul William a dezvăluit că mama lui, Prințesa Diana fredona mereu „The Best” al Tinei Turner în timp ce îi conducea pe el și pe Harry la școală. Știa toate versurile. „Mama mea mergea cu mașina cântând cu toată energia ei”, a povestit William.

Diana coopta în secvențele muzicale și echipa de securitate. „Îl urca chiar și pe polițist în mașină; cânta și el uneori. Cântam și ascultam muzică până la porțile școlii unde ne lăsau”, a mai spus el vădit emoționat.

Prințesa Diana le-a arătat copiilor și cât de greu o duc unii oameni

Muzica bună este doar unul dintre trucurile prin care Prințesa de Wales își detensiona copiii. Diana s-a străduit să le ofere celor doi băieți o copilărie normală, chiar dacă sutele de paparazzi și pericolele îi pândeau la orice pas. Petrecea cât de mult timp putea cu copiii ei și deseori îi ducea în excursii la Disneyland.

În plus, prințesa se lepăda de orice protocol sau regulă de conduită regală atunci când era vorba de micile momente de fericire ale lui William și Harry. S-a dat la vale călare pe bușteni, au alergat desculți prin iarbă și s-au tăvălit în noroi.

Însă unul dintre cele mai importante privilegii pe care Diana s-a asigurat că îl au copiii ei a fost cel de a-i duce la școală, în detrimentul studiului acasă (home-schooling). Familia regală a fost total împotrivă, însă Diana s-a impus pe acest subiect. A vrut ca cei doi prinți să experimenteze viața reală, „să se adapteze realității”. O realitate care nu coincidea cu priveliștea de la geamul castelului din Winsdor.

În bagajul lecțiilor de viață, Lady Di le-a arătat fiilor ei și ce înseamnă greutățile cele mai mari are omenirii:

Prințesa i-a adus în vizită la adăposturile și spitalele pentru oameni fără adăpost.

„Vreau ca ei să înțeleagă emoțiile oamenilor, nesiguranța oamenilor, suferința oamenilor și speranțele și visele oamenilor”, a spus Prințesa Diana pentru BBC.

Exemplul lui Lady Di, preluat în familia lui William și Kate

Nu este o surpriză că Prințul William și Kate Middleton au luat drept exemplu metodele înțelepte de educație de la Prințesa Diana când vine vorba de propriii copii. În fiecare dimineață, în casa prințului William cântă muzică pentru copiii lor, George, Charlotte și Louis.

Care e piesa favorită? „Waka Waka” de Shakira.

„Charlotte, în special, aleargă prin bucătărie în rochiile ei, cu chestii de balet și tot”, a spus William. „Ea îl înnebunește complet pe Louis, care o urmează și încearcă să facă același lucru”, a mai povestit prințul.

Cei doi frați, William și Harry, au declarat, într-un interviu mai vechi pentru BBC, că dorul de mamă este nemărginit și permanent:  „Îi auzim mereu râsul…”