Simona Ionescu / Redactor Șef

Femeia care se iubea cu verișoara ei, și care și-a asasinat soțului în stil mafiot, a dezvăluit amănuntele teribile

Femeia care se iubea cu verișoara ei, și care și-a asasinat soțului în stil mafiot, a dezvăluit amănuntele teribile
Asasinatul din Bihor a fost mărturisit. Soția bărbatului ucis la comanda ei a povestit cu lux de amănunte cum a procedat când a hotărât ca Venkli Istvan să moară, pentru ca ea să-și trăiască povestea de dragoste abia înfiripată cu o femeie.

Tunde (41 de ani) avea o relație nu tocmai fericită cu soțul său. În urmă cu zece ani divorțaseră, însă, de dragul celor doi copii, s-au recăsătorit între timp. Dar, atunci când inima a început să-i bată pentru Anna, o femeie care începuse să lucreze pentru afacerea cu pantofi pe care o avea cuplul, Tunde a pus la cale uciderea soțului său.

Soțul, soția și amanta soției.

Au plătit pentru ca soțul să fie ucis

Împreună cu iubita sa, femeia a căutat un bărbat dispus să ucidă contra unei sume de bani. L-au găsit destul de repede, i-au oferit 40.000 de lei și au bătat palma.

Totul a avut loc la sfârșitul anului trecut. În seara zilei de 18 decembrie 2021, iubita soției victimei l-a ademenit pe bărbat la marginea unei păduri de lângă Şimian. Aici, criminalul l-a lovit în cap cu un topor şi l-a înjunghiat de mai multe ori cu un cuțit, până acesta a decedat. Apoi, cadavrul a fost urcat în maşină şi transportat pe un câmp de lângă Valea lui Mihai, unde a fost îngropat.

Plan diabolic

Venkli István a fost dat dispărut de familie pe 21 decembrie 2021, iar rudele sale au dat zeci de anunţuri pe reţelele de socializare, atât în România, cât şi în Ungaria, în speranţa că va fi găsit în viaţă.

Nu a fost de găsit decât pe 13 aprilie, când i-a fost descoperit cadavrul, iar în aceeași zi anchetatorii au ajuns la principalii suspecți.
Procurorii au descoperit planul diabolic ce au constatat că au fost făcute mai multe transferuri bancare între cele două femei din Bihor şi individul tocmit să comită omorul, potrivit stirileprotv.ro.

Crimă, descoperită de la o bârfă

Mama victimei, Maria Venkli, care a plâns 4 luni după fiul său, fără să știe unde se află acesta, spune că ar fi auzit zvonuri că cele două femei ar fi avut o legătură amoroasă. Mai mult, aceasta chiar nu înțelege cum a putut Anna să fie părtașă la asemenea monstruozitate, pentru că era verișoară cu victima.
Maria Nagy, mama suspectului plătit de cele două femei să le scape de bărbat, spune că nu îşi dă seama cum fiul ei a fost convins să ia o viaţă: „De omorât, n-o omorât, până acuma, pe nimeni, credeţi-mă! Mă doare sufletul. Atâta mi-o spus, numa, că mami, am un năcaz mare.”

Cei responsabili de moartea tragică a bărbatului sunt toţi în arest, pedeapsa maximă pe care o pot primi fiind de 25 de ani de închisoare.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre