Simona Ionescu / Redactor Șef

”Femeia care zgârie”. A vrut să fie specială și nu și-a mai tăiat unghiile

”Femeia care zgârie”. A vrut să fie specială și nu și-a mai tăiat unghiile
”Femeia care zgârie”. A vrut să fie specială, să facă ceva deosebit. De 25 de ani nu și-a mai tăiat unghiile.

A vrut să facă ceva deosebit în viața ei. Iată că americanca a intrat deja în Cartea Recordurilor. I se spune ”femeia care zgârie”.

”Femeia care zgârie”. Nu și-a mai tăiat unghiile

I se spune ”Femeia care zgârie”. Americanca Ayanna Williams avea 23 – 24 de ani când a decis să facă ceva diferit. De atunci nu și-a mai tăiat unghiile. Acum are 54 de ani și este deja în Cartea Recordurilor.

Ayanna Williams are cele mai lungi unghii din lume, circa 60 cm

Ayanna Williams are cele mai lungi unghii din lume, circa 60 de centimetri.

Este originară din Huston, Statele Unite, și a reuşit să-şi facă loc în Cartea Recordurilor după ce nu şi-a tăiat unghiile de aproape 25 de ani.

”Nici în visele mele cele mai îndrăznețe nu au crezut că numele meu va ajunge în Cartea Recordurilor”, a spus Ayanna Williams.

”Numele meu e Ayanna Williams şi locuiesc în Houston, Texas. Am început să las unghiile să crească pe la 23 sau 24 de ani. Nu ştiu de ce am făcut asta, am zis să le las să crească câţiva centimetri, apoi şi mai mari şi am ajuns aici.”, a spus ea într-un interviu pentru Guinness World Records.

”Femeia care zgârie” este manichiuristă

Ayanna Williams  mărturisește că unghiile de 60 cm i-a adus şi câteva dezavantaje. Se îmbracă şi se dezbracă foarte dificil, din cauza unghilor.

Apucă foarte greu obiectele din jurul ei, dar se descurcă să mănânce sau să bea. Cu toate acestea, e foarte activă.

„Să-mi pictez unghiile îmi ia aproximativ o săptămână. Sunt o perfecţionistă, aşa că îmi ia ceva timp.

Jobul meu e acela de manichiuristă. Fac unghiile clientelor”, a spus  Ayanna Williams.

Ayanna Williams  foloseşte mereu un strat de acril pe care îl aplică cel puţin o dată la două zile. Vrea să fie sigură că nu va rămâne fără unghii şi că nu riscă să şi le rupă. Sursa și foto: Youtube Guinness World Records


Înainte de a exista horoscop pe Instagram, exista Susan Miller. Cine este strămoșul astrelor

A visat un zeu și s-a îmbogățit. I se va schimba viața

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre