Simona Ionescu / Redactor Șef

Fetița Antoniei s-a transformat într-o adolescentă superbă. Cum se distrează fetele. Video

Fetița Antoniei s-a transformat într-o adolescentă superbă. Cum se distrează fetele. Video
Antonia e cea mai fericită mamă alături de Maya, care a devenit o adolescentă superbă de 13 ani. Iată cum arată mamă și fiică în intimitatea casei.

Antonia și-a surprins plăcut fanii cu câteva scurte video-uri în care apare alături de Maya, o adolescentă frumoasă foc. Maya apare la o masă, adâncită în tainele telefonului, dar și alături de celebra sa mamă, care încearcă să o trezească. De asemenea, fetele au făcut o mică demonstrație pe o melodie preferată. Maya e bucățică ruptă din Antonia și e clar pentru toată lumea că va rupe inimile băieților.

„De regulă ne vedem în Italia”

După toate problemele pe care le-a avut cu tatăl fetiței sale, lucrurile s-au liniștit. Chiar dacă tatăl a primit custodia Mayei, Antonia o poate vedea oricând, iar micuța își poate vizita mama în România când dorește.

De regulă se văd în Italia, acolo unde ea locuiește Maya. Dar, de circa doi ani, fata poate să vină și ea în România, după ce părinții ei au ajuns la un acord. Antonia a declarat atunci că e extrem de fericită și că se bucură de fiecare dată când se întâmplă acest lucru și are toți trei copiii lângă ea.

Maya se face din ce în ce mai frumoasă. Sursă foto: instagram

Tot din povestirile Antoniei am aflat că Maya este un copil vesel, energic și sensibil, care vorbește fluent italiana și engleza. O pasionează dansurile și face cursuri de dans.

Antonia și Maya, distracție la Disneyland

Anul trecut, fetele s-au distrat la Disneyland

Anul acesta, când Maya a împlinit 13 ani, Antonia a post pe contul ei de Instagram o poză cu fiica ei. Dar, în 2022, Antonia și Maya au decis că le-ar prinde bine o mică vacanță la Paris și, desigur, nu au putut să rateze Disneyland. Fetele s-au distrat de minune, iar cântăreața a postat și câteva fotografii pe contul său de socializare, spre bucuria fanilor care adoră să le vadă împreună.

„Păcat că nu are parte de mama ei zilnic. Păreți mai mult prietene”, „Mă bucur că o ai lângă tine, numai tu și mama ta știți cât ai suferit!”, „Ce mă bucur pentru amândouă că sunteți împreună, ai trecut prin destule”, au fost doar câteva din comentariile internauților făcute atunci când Antonia publică poze cu fiica ei.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre