Simona Ionescu / Redactor Șef

Fetița Danei Roba, puternică după ce și-a văzut tatăl acționând ca o bestie: „Vrea să meargă singură”

Fetița Danei Roba, puternică după ce și-a văzut tatăl acționând ca o bestie: „Vrea să meargă singură”
Ziua de 11 septembrie a fost una cu o conotație specială pentru Dana Roba, pentru că Chantal, una dintre fetițe, s-a bucurat de prima zi de școală. Micuțele s-au decis ce meserii vor avea.

Fetițele Danei Roba nu sunt doar frumoase, ci și extrem de puternice. Chantal a trecut cu bine peste prima zi de școală. Surorile s-au decis și ce meserii vor să aibă când vor fi mari.

Ultimele trei luni au fost de foc pentru Dana Roba, dar Dumnezeu a fost alături de ea și a salvat-o din cele mai grele momente, pentru că are de crescut două fetițe grozave. Pe 11 septembrie, Dana Roba a fost extrem de emoționată pentru că micuța Chantal a pășit pentru prima dată la școală.

Surprinzător, școlărița s-a adaptat repede, ba chiar și-a anunțat mama că de acum încolo vrea să se ducă singură la școală. Pe de altă parte, surorile s-au hotărât și ce meseria vor avea când vor fi mari.

„Vrea să urce singură la colegii ei, este așa, foarte puternică”

„Foarte bine a fost. Chantal nu are deloc emoții, abia așteaptă să înceapă școala. Mi-a spus astăzi că de mâine vrea să meargă singură la școală.

Fetițele Danei Roba s-au decis ce meserii vor avea când vor fi mari

Vrea să urce singură la colegii ei, este așa foarte puternică. Își dorește să se facă designer de modă sau doctor veterinar. Ea așa ne spune că din astea două una o să îi iasă, iar Celine vrea să fie procuror. Ea este procurorul din familie. Sunt alături de ele”, a mărturisit Dana Roba, pentru Wowbiz.

„Mama e mamă, nu e mătușă”

Dana Roba e trup și suflet alături de fetele sale, luptă din răsputeri să nu le lipsească nimic și spune că fetele au fost motivația pentru a se vindeca. „Dumnezeu m-a înviat din morți și mi-a dat o viață nouă, pentru Chantal și Celine! Nu contează prin câte am trecut și cât de greu a fost cuptorul pe care l-am avut cu 3 luni în urmă.

Dacă fetițele mele sunt bine, privindu-le pe ele, am avut puterea și motivația de a mă vindeca. Nu se poate cântări sau măsura iubirea pe care o am față de ele. Mama e Mama, nu e mătușă.”, a scris Dana Roba pe Instagram.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre