Simona Ionescu / Redactor Șef

Fetița lui Laurențiu Reghecampf ar fi împlinit astăzi 25 de ani. Fosta soție își plânge durerea. Mesaj tulburător

Fetița lui Laurențiu Reghecampf ar fi împlinit astăzi 25 de ani. Fosta soție își plânge durerea. Mesaj tulburător
Chiar dacă au trecut 25 de ani când și-a pierdut copilul, Mariana Pfeiffer nu poate uita acel moment. Astăzi, a arătat tuturor ce înger a avut.

Și-a dorit un copil, dar fetița lui Laurențiu Reghecampf și a Marianei Pfeiffer a fost lăsată pe pământ doar un singur an.

Fetița lui Laurențiu Reghecampf ar fi împlinit astăzi 25 de ani

Cu puțin timp în urmă, fosta soție a lui Laurențiu Reghecampf, Mariana Pfeiffer a postat o fotografie tulburătoare pe contul său de Facebook. E vorba de o poză cu fetița sa și a lui Laurențiu Reghecampf, care, dacă ar fi trăit, astăzi ar fi împlinit vârsta de 25 de ani. Lângă fotografie, mama a scris și câteva cuvinte care arată și acum câtă durere a strâns în suflet:

“Un înger din Cartea Vieții mi-a scris nașterea fetiței mele, și șopti când închise cartea. Prea frumoasă pentru pământ”.

I se învinețeau buzițele

Ana Lisa Cristina Reghecampf a murit la scurt timp după ce părinții i-au serbat primul an de viață. Avea o malformație congenitală la inimă, numită tetralogia Fallot. „Ne-am dat seama că are o boală, tetralogia Fallot, inima nu se formase exact, camerele de la inimă. Ne-am dat seama pe la șase luni, ne-am dat seama pentru că obosea când mânca. I se învinețeau buzițele și ne-am dus la un control și atunci ne-a spus că există o problemă și că trebuie să se facă operație.

Am ajuns la Cluj, la un doctor foarte mare, operația a reușit, dar la fiecare operație la un copil, așa mi s-a spus, trebuia să lase copilul deschis timp de 24 de ore ca să vadă dacă mai sunt complicații. Din păcate a făcut pneumonie și nu a putut face operație. Pentru mine a fost mai ușor să trec pentru că eram mereu plecat cu colegii, mai greu a fost pentru fosta mea soție, care a trebuit să treacă singură în această perioadă”, a povestit Laurențiu Reghecampf cu ceva timp în urmă.

Sursă foto: facebook

 

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre