Simona Ionescu / Redactor Șef

Fetița Zurli, în culmea fericirii. Și-a împlinit cel mai mare vis după zece ani de trudă. Video

Fetița Zurli, în culmea fericirii. Și-a împlinit cel mai mare vis după zece ani de trudă. Video
A făcut școala de șoferi de patru ori, a schimbat nu mai puțin de șase instructori, dar nu s-a lăsat. După zece ani de muncă, fetița Zurli e fericită. Și-a împlinit cel mai mare vis.

Fetița Zurli, alias Vero Căliman are prima mare bucurie după suferința pricinuită de plecarea din Gașca Zurli. A visat zece ani că-și va lua permisul auto și minunea s-a întâmplat, după multă muncă. 

Vero Căliman a postat un video pe contul de socializare în care le-a spus fanilor prin ce greutăți a trecut până să-și ia permisul. Dar bucuria a fost imensă, iar vedeta i-a mulțumit instructorului său, care a avut foarte mult răbdare cu ea și a ajutat-o să-și împlinească marea dorință.

„Azi am luat carnetul”

Azi nu mi-a mai tremurat piciorul. Azi am luat carnetul. Știu că pentru mulți pare o banalitate, o formalitate luarea carnetului de șofer. Pentru mine a fost mai mult. A fost o frică deghizată într-o fantomă care mergea întotdeauna în fața mea și îmi repeta: “N-o să mă vezi, n-o să mă prinzi niciodată.”

„Am făcut școala de patru ori, am schimbat vreo șase instructori”

Încerc de 10 ani, am făcut școala de 4 ori, am schimbat vreo 6 instructori cu care am avut tot felul de experiențe, plăcute dar și mai puțin plăcute. Anul trecut l-am găsit pe Alex și, cumva, cu ajutorul lui, am început să-mi controlez frica, să mi-o explic și să iau virajele potrivite pentru a o depăși în siguranță, elegant și pentru totdeauna.

„Nu fugiți de mine dacă ne întâlnim în trafic, sunt totuși, un șofer cu experiență”

Așadar, dacă sunteți în căutarea unui instructor care, dincolo de faptul că îți explică cu calm toate manevrele, reușește să se adapteze și emoțional la nevoile elevului, call Alex. Altfel, vă rog să nu fugiți de mine dacă ne întâlnim în trafic; sunt totuși un șofer cu experiență. Cred că ce vreau să spun este: Never give up!”, a fost mesajul fetiței Zurli.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre